• BIST 10045.74
  • Altın 2420.766
  • Dolar 32.4438
  • Euro 34.797
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 19 °C

Küçük başkanın sigara hassasiyeti

Küçük başkanın sigara hassasiyeti
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Belediye Başkanlığı koltuğunu Başkan İrfan Dinç'ten devralan TOKİ İlkokulu 4. sınıf öğrencisi...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Belediye Başkanlığı koltuğunu Başkan İrfan Dinç'ten devralan TOKİ İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Hasan Coşkun, okulunun bahçesine oyun parkı yapılmasını ve çocukların sigaranın zararları konusunda bilinçlendirilmesini istedi.

Başkanlık makamına öğretmenleri ile birlikte gelen TOKİ İlkokulu öğrencilerinden Hasan Coşkun, Yaşar Şahin ve Zeynep Emekli'yi Belediye Başkanı İrfan Dinç, kapıda karşıladı. Başkan Dinç'e çiçek takdim eden öğrencilerden Hasan Coşkun, başkanlık koltuğunu devraldı. Başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de hazır bulunduğu Başkanlık makamında Hasan başkan, çalışmalarla ilgili gerekli talimatları verdi. TOKİ İlkokuluna yumuşak zemin ve oyun parkı yapılmasını isteyen küçük başkan, belediyenin çocukların sigaranın zararları hakkında bilinçlendirilmesi için ne gibi çalışmalar yapıldığı ile ilgili bilgi aldı. Dinç, sigaranın zararlarıyla ilgili seminerler verildiğini ve öğrencilere "Elvada Sigara, Merhaba Hayat" isimli kitabı dağıttıklarını ifade etti.

İhtiyaç anında gerekli yerlere ivedilikle hizmet götüren belediye çalışanlarına teşekkür eden Hasan başkan, özellikle TOKİ bölgesinde yaşayan halkı da bu şekilde düşündüğünü kaydetti. Çankırı Belediyesi'nin eğitime verdiği önemin fark edildiğini dile getiren küçük başkan, en ücra noktalarda bile bu hizmetlerin kendisini hissettirdiğini söyledi.

DİNÇ: GÜÇLÜ VE TÜRKİYE YAVRULARIMIZIN OMUZLARINDA YÜKSELECEK

Başkan İrfan Dinç, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak, onlara hediyeler takdim etti. Çankırı'da yaşayan tüm çocukları 23 Nisan'da saat 13.00'de Karatekin Parkı'ndaki çocuk şenliğine davet eden Dinç, "Dünyadaki iyi ve kötü şeylerden de en çok etkilenen çocuklarımızdır. Onları korumak, kollamak ve onlara hak ettikleri bir dünyada sınırsız sevgi sunmak biz büyüklerin en önemli görevidir. Çocuklarımız, tüm değerlerimiz ile bizi geleceğe taşıyacak yegane uzantılarımızdır. Bu uzantılarımızı ne kadar kuvvetlendirir, nitelikli kılarsak, gelecek de bizim için o kadar umut vaat eder. Bugün sizler için yaptığımız her çalışma, ülkemizin ve siz yavrularımızın geleceğini inşa etmek içindir. Bizler inanıyoruz ki güçlü ve yeni Türkiye, sizler gibi çalışkan, azimli, ahlaklı ve kendi öz değerlerine sahip çıkan yavrularımızın omuzlarında yükselecektir." dedi.Cihan

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim