• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 24 °C

KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz:

KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz:
Kayseri Ticaret Odası'nın 2015 yılı Müşterek Komite Toplantısı'nda konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, "Aşağıdan yukarıya doğru getirilen...

Kayseri Ticaret Odası'nın 2015 yılı Müşterek Komite Toplantısı'nda konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, "Aşağıdan yukarıya doğru getirilen yönetim tarzı Türkiye'ye örnek oldu" dedi.

Kayseri Ticaret Odası 2015 yılı Müşterek Komite Toplantısı gerçekleştirdi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, "KTO olarak sizlerden aldığımız güç ile çalışıyoruz. Meslek komiteleri görevi devraldığımızdan itibaren KTO'nun çalışmalarına büyük destek vermiştir. Yönetime geldikten sonra meslek komitelerine ne kadar önem verdiğimizi biliyorsunuz" diye konuştu.

"Biz Ticaret Odamızın daha iyi hizmet vermesi için çalışacağımızı söyledik ve bunu yerine getirmenin mutluluğu içindeyiz" diyen Hiçyılmaz, "Buradan elde edilen talepler yönetim kurulunun gündemine alınmıştır. KTO üyelerinin yönetime katkı sağlamasını sağladık. Katılımcı demokrasiyi tesis ettik. Aşağıdan yukarıya doğru getirilen yönetim Türkiye ye örnek oldu. Konuşulan bir yönetim haline geldik. Meslek komitelerine raportörler de katılıyor buna ilaveten yönetim kurulu üyeleri 40 meslek komitesine katılıyor. Bu da bize büyük bir fayda sağladı. Gelen talepler bizim yönetim kurulu süresinin 3'te 2'sini alıyor. Sizden gelen talepleri kendi bünyemizde çözülüyor veya ilgili kurumlara ileterek çözmeye çalışıyoruz. Biz KTO olarak haftada bir toplanıyoruz. Biz bu toplantılarda meslek komitelerinden gelen talepleri ince eleyip sık dokuyoruz. Üyelerimizin sıkıntılarını çözmek için gayret göstermeye çalışıyoruz. Göreve geldikten sonra 1080 toplantı yaptık.

Biz Kayseri Ticaret Odası'nı üyelerimizin katılımı ile yönetelim istiyoruz." diye konuştu.

Mahmut Hiçyılmaz'ın konuşmasının ardından Prof. Dr. Mahmut Özdevicioğlu tarafından, yapılan üye memnuniyeti anketi konusunda bilgiler verildi.

KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz:

KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz:

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim