• BIST 9882.78
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 19 °C

KSK'nin yeni başkanı 6 oy farkla Fatih Diniz oldu

KSK'nin yeni başkanı 6 oy farkla Fatih Diniz oldu
Karşıyaka Spor Kulübü (KSK)'nde yapılan olağanüstü genel kurulda, başkanlığa Fatih Diniz seçildi.

Karşıyaka Spor Kulübü (KSK)'nde yapılan olağanüstü genel kurulda, başkanlığa Fatih Diniz seçildi. Önceki Başkan Ali Erten, geçen kasımda yönetimde yaşanan çatlak ve art arda gelen istifalar üzerine olağanüstü kongre kararı almıştı.

KSK kongre delegeleri, Karşıyaka Nikah Sarayı'nda sandık başına gitti. Genel kurulda, Diniz ile Mutlu Altuğ'un listeleri yarıştı. Yaklaşık 5 saat süren oylama ve sayım işlemi sonunda KSK'nin yeni başkanını, 6 oy fark belirledi. 362 delegenin oyunu alan Diniz başkanlık koltuğuna otururken rakibi Altuğ 356 oyda kaldı. KSK Yönetim Kurulu'nda ise şu isimler yer aldı: Cenk Karace, Turhan Gürsel Urhan, Gökhan Şensan, Mehmet Yaya, T.Murat Selçuk, Cafer Aralı, Onur Güler, Kerim Çetin, Ziya Nur Hasbay, Erdal Çilengiroğlu, Olgar Erdoğanlar, Ahmet Eriş, Ali Talak ve Korhan Yetiş.

'FUTBOL TAKIMIYLA YATIP FUTBOL TAKIMIYLA KALKACAĞIZ'

KSK Başkanı Fatih Diniz, süreci kurtuluş mücadelesi olarak yorumladı. Yaptığı konuşmada, "Altı ay boyunca futbol takımıyla yatıp futbol takımıyla kalkacağız. Hep takımla birlikte olacağız. Başka türlü kurtulma imkanımız yok gibi görünüyor. Birlik olmalıyız. Gerekli hazırlıkları yaptık. Alınması gereken arkadaşlarla ilgili şimdiden görüşmeler yaptık. 15 Ocak'ta lig başlayacak. Bütün işlemleri yapmaya çalışacağız. Öyle ki 28 futbolcu almamız gerekiyor, 28'inin de isabetli olması gerekiyor. Düzlüğe böylelikle çıkılması gerekiyor. Stadyum projesinin takipçisi olacağız. Bu stat bize, bu ligde oynamak için lazımdır. Düşmüş Karşıyaka'nın bu stada ihtiyacı yok. Bu ligde tutunmamız lazım, bu da dayanışmayla olur." dedi.

Kongrede ayrıca mali rapor açıklandı. Buna göre 21 Mayıs 2015'teki son kongrede 38 milyon 322 bin TL olan borcun, sponsor gelirleriyle 2 milyon 432 bin TL azaldığı belirtildi. Kulübün toplam borcu ise 35 milyon 889 bin TL olarak açıklandı.

SALON DIŞINDA TOMA BEKLEDİ

Olağanüstü kongre için polis ekipleri de olağanüstü güvenlik önlemleri aldı. Salon girişine demir çitlerle barikat kurulurken üyeler, tek tek aranarak içeriye alındı. Salonda üniformalı ve sivil polislerle özel güvenlik görevlileri güvenliği sağladı. Dışarıda ise Çevik Kuvvet ekipleri ve Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) hazır bekledi.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim