• BIST 8718.11
  • Altın 2246.536
  • Dolar 32.3335
  • Euro 35.1875
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C

Kozan’da aile içi eğitim semineri

Kozan’da aile içi eğitim semineri
Adana'nın Kozan ilçesinde Eğitim Bir Sen İlçe Başkanlığının organizasyonu ile "Aile İçi Eğitim" semineri verildi.

Adana'nın Kozan ilçesinde Eğitim Bir Sen İlçe Başkanlığının organizasyonu ile "Aile İçi Eğitim" semineri verildi.

Konuşmacılığını Bakırköy Ruh ve Sinir Hastanesi Sosyal Hizmet Uzmanı Fatih Kılıçarslan'ın yaptığı Özden Kültür Merkezi'nde gerçekleşen seminere Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez, Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve davetliler katıldı. Eğitim Bir Sen Sendikasının tanıtım slayt gösterisi ile başlayan programın açılış konuşmasını yapan Eğitim Bir Sen ve Memur Sen Kozan İlçe Başkanı Umut Gül, "Verimli bir seminer olacağına inanıyorum. Böyle bir seminere ihtiyacımız olduğunu düşünüyordum. Günümüzde veliler ile öğrenciler arasındaki iletişimin oldukça önemli olduğuna inanıyorum. Tabi anne ve babalar ile evlatları arasındaki iletişimde neler eksik ya da nelere dikkat etmemiz gerek, çocuklarımızı nasıl daha iyi anlayabiliriz bu konuda hocamızın bizlere yardımcı olacağına inanıyor, katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Programın ana konuşmacısı Sosyal Hizmet Uzmanı Fatih Kılıçarslan günümüzde çocuklar ile anne ve babalarının arasındaki iletişimin oldukça önemli olduğunu hatırlattı. Kılıçarslan çocukların yaş gruplarına ve onların ergenlik çağında olmalarının da dikkate alınması gerektiğini belirterek anne ve babaların çocukları ile yeri geldiğinde arkadaş gibi dertleşmeleri gerektiğini, özellikle televizyon programları, internet ve cep telefonu gibi hususlar konusunda daha dikkatli olunması gerektiğini ifade etti. Çocukların arkadaş çevresinin de oldukça önemli olduğunu hatırlatan Kılıçarslan, anne ve babaların çocukları ile iyi bir iletişim kurması noktasında evlatlarının geleceğinin şekillenmesinde büyük katkılar sağlanabileceğini kaydetti.

Yapılan konuşmaların ardından program sonunda Eğitim Bir Sen ve Memur Sen Kozan İlçe Başkanı Umut Gül tarafından programın konuşmacısı Fatih Kılıçarslan'a çiçek takdiminde bulunuldu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim