• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 19 °C

Köy Okuluna Bilgisayar Ve Perde Yardımı

Köy Okuluna Bilgisayar Ve Perde Yardımı
Muş İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile Köy ve Köy Okullarını Geliştirme Güzelleştirme ve Kalkınma Derneği (Köy-Gel-Der) işbirliğiyle merkeze...

Muş İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile Köy ve Köy Okullarını Geliştirme Güzelleştirme ve Kalkınma Derneği (Köy-Gel-Der) işbirliğiyle merkeze bağlı Donatım Köyü Anaokulu'na bilgisayar ve stor perde yardımı yapıldı.

Merkeze bağlı Donatım Köyü Anaokulu'nu ziyaret eden İl Afet ve Acil Durum Müdürü İbrahim Tanış, Muş Köy Gel Der Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çaldır ve İl AFAD Özel Kalem Müdürü Ramazan Aydın ve dernek üyeleri, okula perde takarak bilgisayarın kurulumunu yaptılar. Yeni hizmet binasına taşınması ile kullanılmayan malzemelerini ihtiyaç sahibi okullara dağıttıklarını belirten İl Afet ve Acil Durum Müdürü İbrahim Tanış, dernek tarafından tespit edilen okullara yardım etmeye devam edeceklerini söyledi. Kullanılmayan malzemeleri birçok okula dağıtmayı hedeflediklerini ifade eden Tanış, "Göreve başladığım günden bugüne kendime şu hedefi seçerek işe başladım. Bu nedenle ilimizde faaliyet gösteren derneklerimizden Köy-Gel-Der'in yaptığı faaliyetleri görünce, kurum olarak nasıl bir katkı yapabileceğimizi düşündük ve kurumumuzda mevcut bulunan perdelerin onarımlarını yaparak tespit edilen ihtiyaç sahibi okullarımıza verelim dedik ve Köy-Gel-Der'in tespit ettiği köy okullarımıza AFAD'ın katkısı olarak, minik yavrularımızın eğitim gördüğü sınıflara asılmak üzere takdim ettik ve beraberce okulumuzu ziyaret ederek sınıflarımıza astık. AFAD olarak arama kurtarmanın yanında eğitim, eğitime katkı gibi alanlarda imkanlar dahilinde elimizden gelen katkıları sağlamaya çalışacağız" dedi.

İhtiyaç sahibi 10 okulu belirleyerek perde yardımı yapacaklarını kaydeden Köy-Gel-Der Başkanı Murat Çaldır ise, "AFAD Müdürlüğü katkısıyla belirlediğimiz ihtiyaç sahibi okullara yardım etmeye gayret gösteriyoruz. Bu tür çalışmalarımız sürekli olarak devam edecektir" şeklinde konuştu.

Köy Okuluna Bilgisayar Ve Perde Yardımı

Köy Okuluna Bilgisayar Ve Perde Yardımı

Köy Okuluna Bilgisayar Ve Perde Yardımı

Köy Okuluna Bilgisayar Ve Perde Yardımı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim