• BIST 10218.58
  • Altın 2445.837
  • Dolar 32.2104
  • Euro 34.6879
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 23 °C

Korkuteli’de Koordinatör Mahmut Bilgiç Göreve Başladı

Korkuteli’de Koordinatör Mahmut Bilgiç Göreve Başladı
Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli İlçe Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu geçtiğimiz günlerde emekliliğe ayrılarak ilçe koordinatörlüğü...

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli İlçe Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu geçtiğimiz günlerde emekliliğe ayrılarak ilçe koordinatörlüğü görevini bırakmasının ardından yeni Koordinatör Mahmut Bilgiç devir teslim sonrası resmen göreve başladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Koordinatörlük değişimi gerçekleşti. Geçtiğimiz günlerde Hüseyin Karaceliloğlu'nun emekliye ayrılmasıyla boşalan koltuğa Ak Parti yönetim kurulu üyesi Mahmut Bilgiç yeni koordinatör oldu.

Devir teslim töreninde konuşan AK Parti Korkuteli İlçe Başkanı İlhami Yıldıran, Hüseyin Karaceliloğlu'na 1,5 yıllık çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli İlçe eski Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu'na plaket takdim etti.

Yıldıran; "Büyükşehir yasasından sonra ilçelerde yeni birimler oluştu. Hiç olmayan birimleri kurmak personel almak ve işleyişi sağlamak çok zor bir işti. Bu sürecin gayet zorlu geçeceğini bildiği halde Başkan Karaceliloğlu Belediye Başkanımız Menderes Türel'in teklifini kabul etti. Bu zorlu süreci elinden gelenden fazla çaba göstererek en iyi şekilde yürüttü. Şimdi kendisi sağlık sorunları nedeniyle emekliliğini istedi. Ancak siyasetin emekliliği olmaz. Bizler her zaman kendisinin tecrübelerine ihtiyaç duyacağız. Biliyoruz ki kendisine ne zaman ihtiyaç duysak bizim yanımızda olacak. Bugüne kadarki hizmetleri nedeniyle kendisine çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Hüseyin Karaceliloğlu; "Ak Parti beni siyasette hayal bile edemeyeceğim yerlere getirdi. Ben gece gündüz demeden her daim partimin ve yeni Koordinatör arkadaşımın yanında olacağım. Kırdığım üzdüğüm insanlar varsa haklarını helal etsinler. Ben herkese hakkımı helal ediyorum" dedi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli İlçe yeni Koordinatörü Mahmut Bilgiç de; "Bu görevi bana uygun gören tüm yöneticilerimiz çok teşekkür ediyorum. Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli İlçe eski Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu Başkanımızın açtığı yolda Korkuteli'ne hizmet için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Daha sonra devir teslim töreninde Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli İlçe eski Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu'na plaket ve çiçek takdim edildi.

Korkuteli’de Koordinatör Mahmut Bilgiç Göreve Başladı

Korkuteli’de Koordinatör Mahmut Bilgiç Göreve Başladı

Korkuteli’de Koordinatör Mahmut Bilgiç Göreve Başladı

Korkuteli’de Koordinatör Mahmut Bilgiç Göreve Başladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim