• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 16 °C

Korkuteli Emniyet Müdürlüğü, Muhtarlarla Asayiş Toplantısı Yaptı

Korkuteli Emniyet Müdürlüğü, Muhtarlarla Asayiş Toplantısı Yaptı
Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe merkezindeki mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe merkezindeki mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü toplantı salonunda muhtarlarla bir araya gelen Emniyet Müdür yardımcısı Feyzullah Karaaslan, "Tüm muhtarların emniyetle birlikte sürekli istişare ederek birlikte hareket etmesi gerekir. Mahalle muhtarları sürekli destek gördüklerini bundan sonrada bu desteğin polise verileceğinden endişesi olmasın" dedi.

Korkuteli ilçe merkezindeki 7 Mahalle muhtarı ile tanışmak ve kaynaşma toplantısı düzenleyen Korkuteli Emniyet Müdür yardımcısı Feyzullah Karaaslan, "Birlikte hareket ederek sorunları çözeriz. Sizler Önleyici polislik görevini de yapıyorsunuz. Biz ilçede kimin kim olduğunu bilmeyebiliriz. Siz yabancı kişileri bizlere bildiriniz. Sizler mahallelerimizde bizlerin birer kolusunuz. Korkuteli'nin daha huzurlu ve güvenilir bir şehir haline gelebilmesi için polis kadar vatandaşlara da büyük görev düşüyor. Bu anlamda halkımızda olaylar konusunda gerekli ihbarı alamıyoruz. Bizi her zaman arayabilirsiniz. Vatandaşların karşılaştıkları her türlü olumsuzluğu internet yoluyla ya da 155 İmdat Polis telefonu aracılığıyla kendilerine ihbar edilmesini istedi.

Muhtarların sorunlarının dinlendiği ve çözüm yollarının arandığı toplantıya Emniyet Müdür yardımcısı Karaaslan, Polis merkezi amiri komiser Faruk Karadağ, Trafik büro amiri Ramazan Koçhan, Oğuzhan Tekkaş, Polis merkezi amiri komiser Faruk Karadağ, Toplum destekli polis memurları ile Kiremitli Mahalle muhtarı Osman Küçükkarasucu, Uzunoluk mahalle muhtarı İsmail Yılmaz, İmrahor Mahalle Muhtarı Kadir Türkmen, Yeni Mahalle Muhtarı Hüseyin Gökler, Alaaddin Mahalle muhtarı Ünal Şengün, Kargalık mahalle muhtarı Mehmet Erkış, Karşıyaka Mahalle muhtarı Ferhat Topal, Aşağıpazar mahalle muhtarı Abdullah Atik, Ulucak Mahalle Muhtarı Fikret Ayanoğlu katıldı.

Toplantıda konuşan Emniyet Müdür yardımcısı Feyzullah Karaaslan, "Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak İlçede halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için polis olarak gece gündüz 24 saat aralıksız vatandaşın hizmetindedir. İlçede hırsızlık olaylarında yüzde 70- 80 oranlarında azalma var. Şuan ilçede önleyici hizmetlere önem veriyoruz. İlçede önleyici hizmetler sayesinde ekiplerimiz kontrol ve uygulamalara devam ediyor. İlçenin huzuru için bizlere ne düşüyorsa yapıyoruz. Sizlerde karşılaştığınız olumsuzlukları bildirin. Hepimiz el birliği ile üzerimize düşeni yapmak zorundayız" dedi.

Emniyet Müdür yardımcısı Feyzullah Karaaslan, ilçede muhtarlarla, oda başkanları ile sivil toplum kuruluşları ile el ele vererek tüm mahallelerde bulunan vatandaşları en güvenli bir şekilde yaşamasını sağlayacaklarını belirterek, "Muhtarlar, halkın huzurlu yaşaması için polislerden istifade etmelidir. Tüm muhtarların emniyetle birlikte sürekli istişare ederek birlikte hareket etmesi gerekir. Her mahallede yaşanan olumsuz olayların mutlaka muhtarların polisle irtibata geçerek çözümlenmesi gerekir. Mahalle muhtarları sürekli destek gördüklerini bundan sonrada bu desteğin polise verileceğinden endişesi olmasın" diye konuştu.

Korkuteli Emniyet Müdürlüğü, Muhtarlarla Asayiş Toplantısı Yaptı

Korkuteli Emniyet Müdürlüğü, Muhtarlarla Asayiş Toplantısı Yaptı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim