• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 9 °C
  • İzmir 14 °C

Körfez’de Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

Körfez’de Dünya Kadınlar Günü Kutlandı
Körfez Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Körfez'de çeşitli etkinlikler düzenledi.

Körfez Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Körfez'de çeşitli etkinlikler düzenledi.

Körfez Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir kutlama programı gerçekleştirdi. Tütünçiftlik Kültür Merkezi'nde Körfezlilerin katılımlarıyla gerçekleşen programa Belediye Başkanı İsmail Baran ve eşi Bilge Baran'ın yanı sıra Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can ve eşi Şengül Can, İznik Belediye Başkanı ve İznik Kent Konseyi Başkanı Osman Sargın ve eşi Hacer Sargın, Belediye Başkan Yardımcıları, Körfez Jandarma Komutanı Üsteğmen Fikret Çetin Kale, Birim Müdürleri, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı ve Körfez Kent Konseyi Başkanı İsa Taş, Körfez Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bahar Baykal, İznik Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Günnür Özoral ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Kadınlara yönelik düzenlenen kutlama programı Başkan Baran, İznik'ten gelen heyetle birlikte açılan çini sergisini gezdiler. Büyük ilgi gören çini sergisinin her bölümünü inceleyen Başkan Baran'a çini ile ilgili önemli bilgileri İznik Belediye Başkanı Osman Sargın verdi. İznik Belediye Başkanı ve İznik Kent Konseyi Başkanı Osman Sargın, birbirinden güzel etkinlilerin ve Körfezlilerin içerisinde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Programda Körfez Belediyesi THM ve TSM korosu şefi Aysel Demircan yönetiminde konser düzenlendi. Büyük ilgi gören konserde THM ve TSM korosu ve solo yapan sanatçılar uzun süre alkışlandılar.

Konserin ardından söz alarak 365 günü hem kadınlar günü hem anneler günü olarak gördüklerini söyleyen Başkan İsmail Baran, "Kendimden biliyorum evde lider kadındır. Kadınlarımızın evde lider olması toplumun gelişimine de büyük katkı sağlıyor. Sadece bugün değil 365 günümüzü biz hem kadınlar günü hem anneler günü olarak görüyoruz. Kadınsız bir toplum düşünemiyoruz" dedi.

Son olarak söz alan Başkan Yardımcısı İsa Taş ise, "Meleklerimiz olan kadınlarımız ve analarımız başımızın tacıdır. Bizde Körfez Belediyesi olarak her yıl çeşitli etkinlikler düzenleyerek kadınsız bir dünya kadınsız hiçbir işin olmayacağını ifade etmeye çalışıyoruz. Kadınların yaşadığı şiddeti azaltabilmek ve onların dahil olduğu alanlar ve politikalar üretmek ve toplumda kadın sorunları üzerinde farkındalıklar yaratabilmek öncelikli hedefimizdir. Bu kapsam sadece bugün değil her gün kadınlarımıza yönelik etkinlikler düzenliyoruz" şeklinde konuştu.

Körfez’de Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

Körfez’de Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

Körfez’de Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim