• BIST 9918.56
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 24 °C

Konuşan Eller Buluşan Yürekler

Konuşan Eller Buluşan Yürekler
Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerinin işitme engelli öğrenciler için yaptığı proje alkışlandı.

Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerinin işitme engelli öğrenciler için yaptığı proje alkışlandı. Öğrencilerin açtığı, "Konuşan Eller, Buluşan Yürekler" standı yoğun ilgi gördü. Standa uğrayanlar, işitme engelliler için duygu düşüncelerini anlatan mesajlar yazdı.

Atatürk Üniversitesi'nin duyarlı öğrencileri bu kez işitme engelli öğrenciler için seferber oldu. İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri, halkla ilişkiler Kampanya ve Uygulama dersi kapsamında işitme engelliler için anlamlı bir stant açtı. 3. Sınıf öğrencileri tarafından oluşturulan ve çizgi ajans grubunun yürüttüğü etkinlik kapsamında "Konuşan Eller, Buluşan Yürekler" adlı stant açıldı. Yakutiye Kent Meydanında açılan stantta Türk ve yabancı ülkelerden bir çok insan işitme engelliler için duygu düşüncelerini içeren mesajları özel olarak hazırlanan dövizlere yazdı. İnsanların yazdıkları mesajlar, işitme engellilere ulaştırılacak.

Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü 3. Sınıf öğrencileri, Türk, Azeri, İran, Çin ve diğer ülkelerden bir çok insanın işitme engelliler için iyi dilekler yazdıklarını söyledi. Öğrenciler, bu tür sosyal etkinliklerin devam edeceğinin altını çizerek, 10-16 Mayıs gençlik haftasında da piknik, gezi ve sosyal etkinlikler düzenleyeceklerini ifade etti. "Konuşan Eller, Buluşan Yürekler" projesinde kendilerine Erzurum GHSİM Yakutiye ve Palandöken Gençlik Merkezleri'nin yanı sıra Azerbaycan Bizim Yol Gazetesi, Ayaküstü kahve, Emirşeh Kebap ve Kulüp Kır Pidesi'nin destek verdiğini belirterek, sponsorlara teşekkür etti.

'Konuşan Eller, Buluşan Yürekler" projesini Nazlı Hilal Alan, Merve Özbey, Hafize Paşaoğlu, Ayşe Tat, Orkhan Musabaylı, Çiğdem Çetin ve Mehmet Akif Kahraman yürütüyor.

Konuşan Eller Buluşan Yürekler

Konuşan Eller Buluşan Yürekler

Konuşan Eller Buluşan Yürekler

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim