• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 23 °C

Konak’ta Esnafın ’Hurda Araç’ Talebi

Konak’ta Esnafın ’Hurda Araç’ Talebi
Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, 1. Sanayi Sitesi esnafıyla buluşarak vatandaşların sıkıntılarını dinledi.

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, 1. Sanayi Sitesi esnafıyla buluşarak vatandaşların sıkıntılarını dinledi. Ziyarette konuşan İzmir Oto Tamircileri Odası Başkanı Necdet Heppekcan, bölgedeki en büyük sorunun açık alanda gelişi güzel duran hurda araçlar olduğunu söyledi.

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, ilçe genelinde esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Pekdaş, son olarak 1. Sanayi Sitesindeki esnafları ziyaret etti. İzmir Oto Tamircileri Odası'nın daveti üzerine gerçekleşen ziyarete Mersinli Mahalle Muhtarı Hasan Hüseyin Bayduğa ile birlikte katılan Başkan Pekdaş'ı İzmir Oto Tamircileri Odası Başkanı Necdet Heppekcan ve yönetim kurulu üyeleri ağırladı. Oda binasında gerçekleşen toplantıda Başkan Pekdaş, site esnafının sorunlarını dinledi, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Ziyarette İzmir Oto Tamircileri Odası Başkanı Necdet Heppekcan, bölgedeki en büyük sorunun açık alanda gelişi güzel duran hurda araçlar olduğunu söyledi.

Hurda araçların oluşturduğu kötü görüntü ve tehlikeden yakınan Heppekcan, "En son 5-6 yıl önce hurda araçlar toplatılmıştı. Aradan geçen süre içerisinde hurda araç sayısında ciddi bir artış meydana geldi. Sanayi sitemiz içine gelişi güzel bırakılan bu hurda araçlar hem görüntü kirliliği yaratıyor hem de tehlike arz ediyor. Bu araçların çekilmesini ve arkasından kapsamlı bir temizlik çalışmasının yapılmasını istiyoruz. Site esnafı olarak bölgemizin daha iyi bir görünüme kavuşması için desteklerinizi bekliyoruz" dedi.

Sorunları tek tek not eden Başkan Pekdaş da, "Biz elimizden geldiğince sorunların çözümünü birlikte bulmalıyız. Biz uygulamacıyız ama sizlerin desteği bizler için çok önemli. Bizler sizi dinleyeceğiz. Bugün de burada sizi dinlemeye geldim" dedi. Hurda araçların kaldırılması konusuna da değinen Pekdaş, Konak Belediyesi olarak bu konuda çalışma yaptıklarını; ancak sorunun sadece belediye ile çözülemeyeceğini dile getirdi. Bu konuda mutlaka emniyetin de devreye girmesi gerektiğini vurgulayan Pekdaş, hurda araçların kaldırılması için atılacak her türlü adıma Konak Belediyesi olarak destek vermeye hazır olduklarını da belirtti.

Konak’ta Esnafın ’Hurda Araç’ Talebi

Konak’ta Esnafın ’Hurda Araç’ Talebi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim