• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 18 °C

Komagene Gaziantep Mutfağını Ülke Dışına Taşıyacak

Komagene Gaziantep Mutfağını Ülke Dışına Taşıyacak
Etsiz çiğ köfte ürünü piyasasında hızla büyüme gösteren "Komagene Etsiz Çiğ Köfte" Tekirdağ'dan Hakkari'ye kadar tüm Türkiye'de ve Avrupa'nın bir...

Etsiz çiğ köfte ürünü piyasasında hızla büyüme gösteren "Komagene Etsiz Çiğ Köfte" Tekirdağ'dan Hakkari'ye kadar tüm Türkiye'de ve Avrupa'nın bir çok ülkesinde faaliyet gösteriyor.

Komagene Çiğ Köfte Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Tekdemir, hedeflerinin bütün Avrupa'ya yayılmak olduğunu belirtti. Tekdemir, "Komagene özellikle son 6 yılda çok ciddi bir şekilde atılımda bulundu. 2009 yılında 80 şubesi olan Komagene'nin bugün itibariyle 830 şubeye ulaştı. Türkiye'de Edirne'den Ardahan'a, Artvin'den Hakkari Çukurca'ya kadar 830 şubemiz bulunmakta. Yurt dışında ise 23 şubemiz var, Almanya Köln'de ise üretim tesisi kurduk" dedi.

"HEDEFİMİZ TÜRKİYE'DE BİN 600, YURT DIŞINDA İSE 300 ŞUBE SAYISINA ULAŞMAK'

Komagene'nin hızla büyüdüğüne ve kalitesinden ödün vermediğine dikkat çeken Tekdemir, "hedefimiz Türkiye'de bin 600, yurt dışında ise 300 şube sayısına ulaşmak. Hem Türkiye'de hem dünyada Türk mutfağın ve Antep mutfağını her kese tanıtmak. Antep mutfağıyla ilgili hem içli köftesinden hem kuru patlıcan ve biber dolmasına varana kadar değişik ürünlerini meze grubu olarak tüketicilerle buluşturuyoruz" ifadelerini kullandı.

"NOHUT DÜRÜMÜYLE İLGİLİ BİR ÇALIŞMAMIZ VAR"

Sık sık Antep'e geldiklerini vurgulayan Çetin Tekdemir, "Antep'te kendimize kazandırabilecek ürünlere bakıyoruz. Bunlardan bir tanesi de nohut dürümü. Açıkçası nohut dürümüyle ilgili bir çalışma yapıyoruz. Yaklaşık 3-4 aydır çalışıyoruz. Nohut dürümünü tüm Türkiye'de ve Avrupa'da müşteriye nasıl sunarız, nasıl paketleriz, nasıl 800 tane şubeye, Avrupa'daki şubeye sağlıklı hijyenik olarak nasıl sunabiliriz diye araştırma yapıyoruz" dedi. "Gaziantep mutfağı bizim için ilham verici" diyen Tekdemir, "Bu mutfağın yerelde kalmaktan ulusal pazara çıkmasına da Komagene'nin üzerimize düşen görevi yerine getirmeye çalıyoruz" şeklinde konuştu.

"TÜM BÖLGEYE SOĞUK ZİNCİRLE DAĞITIM YAPAN TEK FİRMA BİZİZ"

Komegene'nin amaçlarına değinen Çetin Tekdemir konuşmasında, "Türkiye'nin her yerinde faaliyet gösteren bir şirket olarak, Antep dahilinde güneydoğu Anadolu bölgesinde hem bayi sayımızı artırmak hem de müşteriye ulaştırma nokta sayısını artırmak istiyoruz. Gaziantep'e çok ciddi önem veriyoruz. Tüm bölgeye soğuk zincirle dağıtım yapan tek Firma biziz. Kendi işini kurmak isteyen küçük ve ya orta ölçekli yatırımcıları firmamıza davet ediyoruz. Hedefimiz bin 600 şubeye ulaşmak. Burada ciddi bir fırsat var ve yatırımcıları bekliyoruz" ifadelerine yer verdi.

Komagene Gaziantep Mutfağını Ülke Dışına Taşıyacak

Komagene Gaziantep Mutfağını Ülke Dışına Taşıyacak

Komagene Gaziantep Mutfağını Ülke Dışına Taşıyacak

Komagene Gaziantep Mutfağını Ülke Dışına Taşıyacak

Komagene Gaziantep Mutfağını Ülke Dışına Taşıyacak

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim