• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 16 °C

Kocamaz'dan 1925 üye kampanyasına destek çağrısı

Kocamaz'dan 1925 üye kampanyasına destek çağrısı
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Süper Lig'de zor durumda bulunan Mersin İdmanyurdu için başlatılan 1925 üye kampanyasına destek...

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Süper Lig'de zor durumda bulunan Mersin İdmanyurdu için başlatılan 1925 üye kampanyasına destek olunması için işadamlarına çağrıda bulundu.

Başkan Kocamaz, Mersin İdmanyurdu için Hilton Oteli'nde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada 1925'in Mersin'in kuruluş yıl dönümü olduğunu hatırlattı. Mersin'deki tüm sivil toplum kuruluşlarına ve Mersin'e gönül veren herkese de bir çağrıda bulunan Başkan Kocamaz, şöyle konuştu:

"Beklentimiz; Mersin Ticaret ve Sanayi Odası başta olmak üzere, Borsa, Deniz Ticaret Odası , diğer kurumların da bütün üyelerini Mersin İdmanyurdu'na üye yaptırmaları ve ilk etapta yılda bir defa, en azından 5'er bin lira katkıda bulunmaları. Bu şekilde 1925 kişiye ihtiyacımız var."

Mersin İdmanyurdu'na üye olarak bağışta bulunacak bin 925 kişi için başlatılan üye kampanyasına Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin öncülük edeceğini ifade eden Başkan Kocamaz, şöyle devam etti:

"Böylesine anlamlı bir göreve öncülük etmek adına Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde ve MESKİ'de görev yapan tüm üst düzey daire başkaları, genel müdürler, genel müdür yardımcıları, genel sekreter ve yardımcılarını bu işte ilk üye olarak yazdırıp katkı vermeye yönlendireceğiz. Yaklaşık 50'nin üzerinde üst düzey yönetici, bu işin içerisinde olacak. Dostluk kardeşlik zor günde belli olur. İyi günde herkes başarıyı alkışlar ama önemli olan zor günde bu işe girmek, bu taşın altına elini koymak ve bu durumu bir an evvel çözme konusunda adım atmaktır."

Başkan Kocamaz, "Biz yerel yönetimler olarak keşke yasalar bize imkan vermiş olsa da belediye bütçesinden belli bir payı bu kulübe aktarabilsek. Ancak yıllar önce yerel yönetimler yasası tartışılırken, bu öneriyi bizim bizzat sunmamıza rağmen, kabul görmedi. Durum böyle olunca yerel yönetimlerin eli kolu bağlı kaldı. Ancak bu şekilde dolaylı katkılarda bulunabiliyoruz. Biz Mersin ortak paydasında Mersin İdmanyurdu'na sahip çıkmak için kolları sıvadık. Herkesi de Mersin Büyükşehir Belediyesi" olarak başlattığımız "bin 925 üye" kampanyasına destek vermeye davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

 

Kocamaz'dan 1925 üye kampanyasına destek çağrısı

Kocamaz'dan 1925 üye kampanyasına destek çağrısı

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim