• BIST 10218.58
  • Altın 2444.587
  • Dolar 32.193
  • Euro 34.7877
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Kızılay’dan Kız Öğrencilere Yardım

Kızılay’dan Kız Öğrencilere Yardım
Türk Kızılay Derneği Muş Şubesi, eğitimlerinde başarılı olan 21 kız çocuğuna yardım eli uzattı.

Türk Kızılay Derneği Muş Şubesi, eğitimlerinde başarılı olan 21 kız çocuğuna yardım eli uzattı.

Kızılay Derneği Muş Şubesi Kadın Kolları Başkanlığı'nda kız öğrenciler için düzenlenen programa Fatma Aliyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdür Yardımcısı Alparslan Güner, Kızılay Kadın Kolları Başkanı Dilek Ağa ve kız öğrenciler katıldı. Muş Alparslan Üniversitesi Matematik Öğretmenliği 3. sınıf öğrencilerinden Sena Taşkın ile Nurşan Koç'un da "Topluma Hizmet Uygulamaları" dersi kapsamındaki "Veren El İle Alan El Arasında Köprü Olun" projesiyle destek verdiği yardım kampanyasında 21 kız çocuğuna hazırlanan paketler dağıtıldı.

Başarılı kız öğrencileri tebrik eden Kızılay Derneği Muş Şubesi Kadın Kolları Başkanı Dilek Ağa, her zaman kız öğrencilerin yanında olduklarını söyledi. Kız çocuklarının eğitimlerini önemsediklerini ve bunun için her türlü çaba için hazır olduklarını ifade eden Ağa, "2016 yılının ilk projelerinden biriydi bu proje. Başarılı kız öğrencilerimize yapacağımız bir etkinlik. Her zaman kız öğrencilerin yanındayız. Yeter ki onlar okusunlar. Böyle faaliyetlerimiz hep olacak. Başarılı olan öğrencilerimizi bütün okullarda kim varsa tespit edip böyle etkinliklerimiz olacak" dedi.

Kızılay Kadın Kolları Başkanlığı'na bu anlamlı çalışmalarından ötürü teşekkür eden Fatma Aliye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Alparslan Güner de, "Kızılay Kadın Kolları Muş Şubesi Başkanlığı okuluma teşrifleriyle başarılı olabilecek öğrencileri onure etmek amacıyla hediye paketlerini öğrencilere dağıtmak istediklerini söylediler. Biz de memnuniyetle kabul ettik. Öğrencilerimizle beraber Kızılay Kadın Kolları Başkanlığı'na geldik. Bizleri güler yüzle karşıladılar. Kızlarımıza hazırlamış oldukları hediyeleri sundular. Bizde kendilerine bu çalışmalarından dolayı teşekkür ettik" diye konuştu.

Kızılay'ın vermiş olduğu destekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden okulun başarılı öğrencilerinden Amine Uçar ise, "Kızılay'a yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ederim. Bizi çağırıp kız öğrencilere yardım ettiler. Başarılarımızdan dolayı tebrik ettiler, her zaman yanımızda olacaklarını biliyoruz" şeklinde konuştu.

Kızılay’dan Kız Öğrencilere Yardım

Kızılay’dan Kız Öğrencilere Yardım

Kızılay’dan Kız Öğrencilere Yardım

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim