• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C

Kiza, Küresel Yatırımcıların Takibinde

Kiza, Küresel Yatırımcıların Takibinde
İngiltere'de yayınlanan dünyaca ünlü ekonomi gazetesi Financial Times Dergisi'nin "Doğrudan Yabancı Yatırım İçin En Uygun Maliyetli Şehir" ilan ettiği...

İngiltere'de yayınlanan dünyaca ünlü ekonomi gazetesi Financial Times Dergisi'nin "Doğrudan Yabancı Yatırım İçin En Uygun Maliyetli Şehir" ilan ettiği Adana'nın ticaret ve ekonomisine büyük katkılar sunacak Kiza Kurumsal İş Merkezi, küresel yatırımcıların da takibine girdi.

Güney bölgesinde örneği bulunmayan bir tarzda inşa edilen ve 12 blokta 990 ofis, 287 iş yeri ile 120 odalı business otelden oluşan Kiza Kurumsal İş Merkezi, şubat ayındaki Adana İnşaat 2016 Fuarı'nda Avrupa, Asya ve Afrika'dan gelecek yabancı davetlilere tanıtılacak.

ULUSLARARASI VİTRİNE ÇIKIYOR

Adana-Mersin Karayolu olarak da bilinen D 400 (E-5) Karayolu'nun üzerinde, Adana Otogarı'nın ve TEM bağlantı yolunun karşısında, eski Tekel Fabrikası'nın bulunduğu yerde kurulmakta olan Kiza Kurumsal İş Merkezi, 18-21 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek Adana İnşaat 2016 Fuarı'nda uluslararası vitrine çıkacak. Kiza Kurumsal İş Merkezi, Mısır, Rusya, Bulgaristan, Gürcistan, İran, Makedonya başta olmak üzere Adana'ya gelecek yabancı davetlilere tanıtılacak.

Kiza Kurumsal İş Merkezi, izolasyondan tesisata, boyadan vitrifiye ürünlerine, çatı ve cephe kaplamalarından seramik mutfak ve banyoya, kapı ve pencereden ısıtma soğutma sistemlerine, doğal gaz ekipmanlarından tesisat ve yalıtıma, kent mobilyalarından park bahçe düzenlemelerine kadar geniş yelpazede ürünlerin sergileneceği fuarda çok geniş stantlarda tanıtım yapacak.

EKONOMİK YAŞAMIN ÇEKİM MERKEZİ

Bankalar, finans kurumları, sigorta, lojistik, gümrük müşavirlikleri, danışmanlık, elektrik, elektronik ve teknoloji, bilişim, tekstil, mobilya, gıda, yiyecek ve içecek, plastik, ambalaj, kimya, metal sanayi, endüstriyel ürünler, otomotiv gibi sektörlerin bölgesel ve ulusal markalarına ofis, home ofis ve iş yeri ortamı sunacak Kiza Kurumsal İş Merkezi, küresel ölçekte iş yapan firma temsilcilerini stantlarında konuk edecek. Yabancı yatırımcılar, birinci etabı 2016 yılı içinde bitmesi planlanan ve Adana'nın ekonomik yaşamında çekim merkezi olacak Kiza Kurumsal İş Merkezi'nin sunduğu imkanları yerinde görüp, inceleyecek.

ÜSTÜN LOJİSTİK AVANTAJLARA SAHİP

Gaziantepli Kurt İnşaat ile Adanalı Balak Metal'in ortaklığında inşaatı sürdürülen Kiza Kurumsal İş Merkezi, üstün lojistik avantajlarıyla dikkat çekiyor. D400 Karayolu'na 240 metre cepheli 55.262 m2 arsa üzerinde 180.000 m2 kapalı alanı kapsayacak şekilde yükselen Kiza Kurumsal İş Merkezi'nde her türlü konforun düşünüldüğü 51 m2, 60 m2 ve 112 m2'lik lüks ofisler, kafe ve restoranları da kapsayan 287 adet iş yeri bulunuyor. AVM tarzındaki modern, çağdaş ve prestijli, kurumsal iş merkezi bünyesinde 1200 adet aracın park edebileceği 50.000 m2 kapalı ve 900 araçlık da açık otopark yer alıyor. Projede 20 metre genişliğinde, 221 metre uzunluğunda, ortada refüj bulunan gidiş- gelişli ana cadde yer alıyor. Ayrıca, bu caddeye dik kesişen 15 metre genişliğinde, 100 metre, 112 metre ve 126 metre uzunluğunda, sektörel kümelenmeye olanak tanıyan 3 cadde bulunuyor.

Kiza, Küresel Yatırımcıların Takibinde

Kiza, Küresel Yatırımcıların Takibinde

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim