• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 9 °C
  • İzmir 14 °C

Kıvanç, ASKON’un Konuğu

Kıvanç, ASKON’un Konuğu
Kıvanç Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı ve Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, iş adamlarını, "Kaliteli iş yapın, çok çalışın, yapılan işin...

Kıvanç Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı ve Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, iş adamlarını, "Kaliteli iş yapın, çok çalışın, yapılan işin en iyisini yapın" diyerek uyardı.

Kıvanç, ASKON Adana Şubesi'nin "Tecrübe Aktarımı Toplantısı"na katıldı. Toplantının açılışında konuşan ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, ülkenin tüm kaynaklarının en verimli şekilde işlenerek, ülke insanımıza aktarıldığını söyledi. Çalışkan, "Yıllarca, dışarıdan aldığımız ürünleri artık ülkemizde üretebilir hale geldik. Ancak elbette bu kadarı yeterli değil. Çünkü bizler, nükleer enerjinin ülkemizde üretiminin tartışıldığı bir dönemi yaşıyoruz. Bu gelişmelere ayak uydurmak, bu sürecin bir parçası olmak zorundayız" diye konuştu.

Çalışkan, Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç'ın nükleer enerji konusunda basında yer alan konuşmasına atıfta bulunarak, "Takdir edersiniz ki nükleer enerjiyi üretebilmek, gerçek bilgi ve gerçek tecrübe ile mümkündür. Üniversitelerimizin ürettiği bilgi ile ne yazık ki bir kol saatinin elektroniğini bile hala üretemiyoruz. Bunun için eğitim sistemimizi gözden geçirmeliyiz. Ayrıca beyin göçünü durdurmalı ve insanlığın yolunu aydınlatan "dahi"lerimizi ülkemizde tutabilmeliyiz" dedi.

ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, şunları kaydetti:

"Yarına dair güçlü bir vizyonumuz, sorumluluk bilinciyle üstlendiğimiz bir misyonumuz olmalı. Saflarımızı her zamankinden daha çok sıklaştırmalıyız. Talebeyle ilmi, alimle talebesini bir arada tutmalıyız ki, hem bu dünya için hem de ahiret yurdu için örnek olabilelim, örnek alabilelim."

Çalışkan'ın konuşmasından sonra Kıvanç Tekstil'in tanıtım videosu izlendi. Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, iş adamlarıyla tecrübelerini paylaştı.

Sanayicilere her zaman destek olmaya çalıştıklarını anlatan Zeki Kıvanç, "Her işi yaptığınızda doğru olun, sözünüze sadık olun, kaliteli iş yapın, çok çalışın, yapılan işin en iyisini yapın" dedi. İşin ehli olan insanlarla çalışılmasını tavsiye eden Kıvanç sözlerini şöyle sürdürdü:

"Hep ileriye bakın, yasaları mutlaka takip edin, STK'larda görevler alın, öte yandan unutulmamalıdır ki, bilgiler paylaşıldıkça çoğalır ve değer kazanır, işinizi kontrol etmelisiniz, kontrol edilmeyen işlerde başarı sağlanamamaktadır."

Kıvanç oda faaliyetlerinden de bahsederek şöyle konuştu:

"Sanayi Odası olarak bizler Adanamıza, ilimizle ilgili yapılacak yatırımları yakından takip ediyoruz. Ayrıca, Adanamızda misafir ettiğimiz ulusal boyutta işler yapan sanayici iş adamlarını üyelerimizle buluşturarak üyelerimize daha faydalı etkinlikler gerçekleştirmeye çalışıyoruz."

Toplantı sonunda Başkan Recep Çalışkan, Zeki Kıvanç'a hediye tablo takdim etti. ASKON üyesi de olan Zeki Kıvanç yeni üyelere ASKON rozetlerini taktı.

Kıvanç, ASKON’un Konuğu

Kıvanç, ASKON’un Konuğu

Kıvanç, ASKON’un Konuğu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim