• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 18 °C

Kırklareli Belediyesi İzmir’den Ödülle Döndü

Kırklareli Belediyesi İzmir’den Ödülle Döndü
Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) Belediyeler Buluşması ve Yerel Yönetim Ödül Töreni'nde, Kırklareli Belediyesi "Down Sendromluları İstihdam...

Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) Belediyeler Buluşması ve Yerel Yönetim Ödül Töreni'nde, Kırklareli Belediyesi "Down Sendromluları İstihdam Projesi" ile ödül aldı.

İzmir Seferihisar'da düzenlenen ve 122 belediyenin katıldığı, İyi proje ve uygulamaların duyurulması, paylaşılması, başkanlar arasındaki ilişki ve iletişimin güçlendirilmesi, proje ve bilgi alışverişi gerçekleştirilmesi amacıyla düzenlenen belediyeler buluşmasına ayrıca Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı.

Sosyal projeler, çevre, kentsel gelişim, tarım, sağlık, çocuk, sanat, kültür, turizm, eğitim, bilgi işlem olmak üzere 14 ayrı dalda düzenlenen yarışmada Kırklareli Belediyesi'de "Down Sendromluları İstihdam Projesi" ile ödüle layık görüldü.

Toplantıya katılan Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu ödülünü, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun elinden aldı.

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, yaptığı açıklamada "Projemiz ile birlikte kentimizde yaşayan down sendromlu vatandaşlarımızı bir işletme kurarak istihdam edeceğiz, hem onlara hayatlarında mutlu olacakları alan kazandıracağız hem de diğer vatandaşlarımızın onlarla kaynaşmasını sağlayacağız" ifadelerini kullandı.

JÜRİDE TANINMIŞ İSİMLER YER ALDI

Projelerin değerlendirme jürisinde ise şu isimler vardı: Seyit Torun Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Veli Ağbaba, Prof. Dr. Murat Barkan, Prof. Dr. Koray Çalışkan, Selami Öztürk, Faruk Göksu, Korel Göymen, Fikret Toksöz, Pınar Türenç, Şafak Pavey, İbrahim Betil, Prof. Dr. Mehmet Rıfkı Aktekin, Özgür Özel, Prof. Dr. İlber Ortaylı, Murat Katoğlu, Sunay Akın, Cem Seymen, Melda Onur, Bekir Coşkun, Ercan Karakaş ve Abbas Güçlü Seçici kurul olarak görev yaptı.

Kırklareli Belediyesi İzmir’den Ödülle Döndü

Kırklareli Belediyesi İzmir’den Ödülle Döndü

Kırklareli Belediyesi İzmir’den Ödülle Döndü

Kırklareli Belediyesi İzmir’den Ödülle Döndü

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim