• BIST 9852.96
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 19 °C

Kilis’e ’Nobel’ İçin İmza Kampanyasına Kesob’ten Destek

Kilis’e ’Nobel’ İçin İmza Kampanyasına Kesob’ten Destek
Kilis'e "Nobel" ödülü verilmesi için başlatılan imza kampanyası Kilis Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ömer Sevengül ve yönetim kurulu...

Kilis'e "Nobel" ödülü verilmesi için başlatılan imza kampanyası Kilis Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ömer Sevengül ve yönetim kurulu üyeleri ile oda başkanları ve yönetimleri destek verdi.

Kilis Belediyesi tarafından , kendi nüfusundan daha çok sayıda Suriyeli sığınmacıyı ağırlayan kente "Nobel Barış Ödülü" verilmesi için imza kampanyası sürüyor. KESOB Başkanı Ömer Sevengül ile KESOB yönetim kurulu üyeleri, oda başkanları ve oda yönetimleri, imza kampanyasına destek vermek için bir araya gelerek imza verdi. Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Kilis'in dünyaya bir insanlık dersi verdiğini ifada ederek, "Nüfusundan fazla Suriyeliyi barındıran Kilis'te, 5 yıldır hiçbir sorun ve sıkıntı yaşanmaması nedeniyle Nobel barış ödülüne aday gösterildik. Bu süreçte bizlere destek veren tüm Kilis halkına teşekkür ediyorum. Kilis'e "Nobel" ödülü verilmesi için başlatılan imza kampanyası Kilis Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ömer Sevengül ve yönetim kurulu üyeleri ile oda başkanları ve yönetimlerine teşekkür ediyorum. Kilislilerin yaptığı fedakarlıklar yüz yıllar sonra dahi konuşulacaktır" diye konuştu. KESOB Başkanı Ömer Sevengül, Kilis halkının 5 yıldır fedakarlık yaptığını ifade ederek, "Suriyeliler ile evimizdeki bir kap yemeğimizi bölüştük. Bu çök önemlidir. 5 yıldır tüm Kilis halkı gibi esnaflarımız da Suriyeliler ile kardeş gibi yaşıyorlar. Her ne kadar Suriyeliler iş yerleri açsallarda buna rağmen esnaflarımız mağdur Suriyelilerin yanındadır. Kilis'e "Nobel" ödülü verilmesi destekliyoruz" diye konuştu.

Kilis’e ’Nobel’ İçin İmza Kampanyasına Kesob’ten Destek

Kilis’e ’Nobel’ İçin İmza Kampanyasına Kesob’ten Destek

Kilis’e ’Nobel’ İçin İmza Kampanyasına Kesob’ten Destek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim