• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Kılavuz:"ağabeylerimiz Türk-islam Davası İçin Şehit Oldu"

Kılavuz:"ağabeylerimiz Türk-islam Davası İçin Şehit Oldu"
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Kırklareli Ülkü Ocakları İl Teşkilatına ziyarette bulunarak İl Teşkilatı üyeleriyle...

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Kırklareli Ülkü Ocakları İl Teşkilatına ziyarette bulunarak İl Teşkilatı üyeleriyle bir araya geldi. Kılavuz, burada gençlerle sohbet ettikten sonra yaptığı konuşmada, "Liderimiz bizim başımızda. Hareketimizin lideri Devlet Bahçeli'dir" dedi.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfının "alimler tekkesi kadar kutsal, asker ocağı kadar disiplinli yerler olduğunu" savunan Kılavuz, "Bu ziyaretlerimizin önceliği, arkadaşlarımızla kucaklaşmak, hasret gidermek, duygu ve düşüncelerimizi paylaşmak üzere gerçekleştiriliyor. Bu nedenle de Ülkü Ocakları Genel Başkanı olarak birkaç gün bölgede bulunacağız" diye konuştu.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfının Türk gençliği için kurulduğunu anlatan Kılavuz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Türk gençliğinin milli manevi değerleriyle bütünleşip, kendisini ilim, iman, ahlak esasında yetiştirmek adına kurulan kutlu yuvalardır. Ülkü Ocaklarından şimdiye kadar sayısız ağabeyimiz, kardeşimiz yetişmiştir. Her biri Türklük bilinciyle, İslam ahlakıyla yetişmiştir. Kimisi siyaset, kimi ticaret, kimi bürokrasi de Türk milletine faydalı olma gayreti içindedir. Ülkü Ocakları bir eğitim kurumudur. Ülkü Ocakları, alimler tekkesi kadar kutsal, asker ocağı kadar disiplinli yerlerdir."

"CENNET VATANIMIZ KUŞATILMIŞ DURUMDA"

Terör örgütü PKK'nın mevcut siyasi iktidar tarafından önü açılarak ilerletildiğini iddia eden Kılavuz, şunları söyledi:

"Vatanımız, milletimiz adına, dinimiz devletimiz adına, bayrağımız, ezanımız adına, şehadet şerbeti içmiş bir kurumun mensuplarıyız. Binlerce ağabeyimiz şehit olarak Cenab-ı Allah'a kavuştu. Türk milletinin sonsuza kadar var olması, yaşaması için, Türk milletinin tartışılmadan kendi değerleriyle sonuna kadar yaşaması için şehadet şerbeti içtiler. Cennet vatanımız, bugün maalesef kuşatılmış durumda. Bölünmek, parçalanmak isteniyor."

Günümüzde Türk varlığının tartışıldığını anlatan Kılavuz, "Arkadaşlar, şimdi "Ne mutlu Türküm diyene" suç olmuş durumda. Türlü hadiseler cereyan ediyor. Bakınız, 40 bin insanımızı şehit etmiş, askerimizi, polisimizi, işte çeşitli meslek dallarında hizmet eden vatandaşlarımızı şehit etmiş bir örgüt PKK, bugün mevcut siyasi iktidar tarafından ne kadar önü açılarak ilerletildi. Bunu inkar edemezler" diye konuştu.

Bir gazetecinin "Bahçeli ve Meral Akşener arasındaki polemiği nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna şöyle yanıt verdi:

"Liderimiz bizim başımızda. Hareketimizin lideri Devlet Bahçeli'dir. Geri kalan meselelerle alakalı, dikkate alınacak bir şey yoktur."

Kılavuz, sonra toplantısını basına kapalı devam ettirdi.

Kılavuz:"ağabeylerimiz Türk-islam Davası İçin Şehit Oldu"

Kılavuz:"ağabeylerimiz Türk-islam Davası İçin Şehit Oldu"

Kılavuz:"ağabeylerimiz Türk-islam Davası İçin Şehit Oldu"

Kılavuz:"ağabeylerimiz Türk-islam Davası İçin Şehit Oldu"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim