• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 18 °C

Kepezli Öğrenciler Bilişim Sınıfına Kavuştu

Kepezli Öğrenciler Bilişim Sınıfına Kavuştu
Kepez Belediyesi, 7 okula kazandıracağı bilişim sınıfının ilkini Kütükçü Mahallesi'ndeki Halil Akyüz Ortaokulu'nda öğrencilerle buluşturdu.

Kepez Belediyesi, 7 okula kazandıracağı bilişim sınıfının ilkini Kütükçü Mahallesi'ndeki Halil Akyüz Ortaokulu'nda öğrencilerle buluşturdu. Başkan Hakan Tütüncü, bilişim sınıfının açılışında mahalleye yeni okul müjdesi verdi. 3 okula kazandırılan bilişim sınıfı, 7 okula daha kuruluyor. Bilişim sınıfının ilki Kütükçü Mahallesi'ndeki Halil Akyüz Ortaokulu'nda düzenlenen törenle hizmete girdi.

"BENİM ÖĞRENCİLERİM DE AYNI İMKANA SAHİP OLSUN"

Kütükçü Mahallesi'ne vermiş olduğu hizmet sözlerinin tamamına yakınını yerine getirmiş olmaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Tütüncü, "Bugün sözümüzü tuttuk, bilişim sınıfı açıldı. Hayırlı uğurlu olsun. Çocuklarımız, bilgisayardan, bilgi işlem teknolojilerinden ve internetten uzak olmasın istiyoruz. Şehrimizin diğer mahallerindeki öğrencilerimiz hangi imkanlara sahipse benim Kütükçü'deki Halil Akyüz Ortaokulu'ndaki öğrencilerimde aynı imkanlara sahip olsunlar istiyoruz. Çünkü bizim en değerli varlığımız bu ülkenin geleceği olan çocuklarımızdır" dedi.

"MAHALLEMİZDE 1 KAT ARTIŞI SAĞLADIK"

Mahalle halkının daha önce kendisinden kat artışı talebini hatırlatan Tütüncü, "Şu an itibariyle mahallemizin kat artışı gerçekleşti. İmar düzenlemesi ile mahallemizde 1 kat artışı sağladık. 2B'den tapularını alamayan vatandaşlarımıza tapularımızı vereceğimizi söylemiştik. Kütükçü Mahallesi, Türkiye Cumhuriyeti'nin ay yıldızlı tapularına kavuştu. İmar revizyonu ile hem pazar alanı yapıldı hem de mezarlık yeri genişletildi. 2000 yılında askeri alanın içerisinde kalan 120 tane vatandaşımızın evi yıkılmıştı. İmar revizyonu ile 120 vatandaşımızın da ölen tapularını kısa sürede kendilerine vereceğiz" diye konuştu.

Tütüncü, konuşmasının ardından, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, Kütükçü Mahalle Muhtarı Mustafa Şimşek, Okul Müdürü Birol Karabulut, öğretmenler ve öğrenciler ile kurdeleyi keserek bilişim sınıfını hizmete açtı. Başkan Hakan Tütüncü, 15 bilgisayardan oluşan bilişim sınıfını öğrencilerle gezerek açılışın anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kepezli Öğrenciler Bilişim Sınıfına Kavuştu

Kepezli Öğrenciler Bilişim Sınıfına Kavuştu

Kepezli Öğrenciler Bilişim Sınıfına Kavuştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim