• BIST 9942.91
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 25 °C

Kepez’de Gençlik Buluşmaları

Kepez’de Gençlik Buluşmaları
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Gençlik Buluşmaları" projesi kapsamında Hızır Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Gençlik Buluşmaları" projesi kapsamında Hızır Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, okulun konferans salonunda 11. sınıfı öğrencileriyle sohbet etti ve onların fikirlerini dinledi. Gençlere önem veren bir belediye olduklarını kaydeden Tütüncü, "Gençler, eğer geleceğimiz ise en çok onlarla ilgilenmeliyiz. Yolları, binaları, şehirleri herkes yapar. Önemli olan gönüller yapmak, gönüller kazanmak ve mutlaka gençlerle birlikte olmaktır. Öğrenci iken büyüklerimizi sınıflarımızda hiç görememiştik. Bize yapılmayana şimdi biz yapmaya gayret ediyoruz. Gençlere önem veririm ama onlara nasihat vermeye hiç sevmem. Onlarla sohbet etmeyi çok severim. Çünkü gençler, her şeyi en iyi şekilde bilirler" diye konuştu.

GÜVEN İÇİN SAYGI, SEVGİ VE DÜRÜSTLÜK

Tütüncü, bir öğrencinin, Kepez halkının güvenini nasıl kazandınız, sorusuna ise şu cevabı verdi: "İki tane sebebi var: Birincisi işimi çok ciddiye alıyorum. En iyi hizmeti yapmaya gayret ediyorum. İkincisi her şey sevgi ile başlıyor. Eğer insanı severseniz orada bir güzellik meydana geliyor. Karşınızdaki insanda da sizin samimiyetinizi algılıyor ve o insanlar da size sevgiyle, güvenle ve saygıyla bakmaya başlıyor" dedi.

Başkan Tütüncü, bir başka öğrencinin, özel hayatınıza vakit ayırabiliyor musunuz? Sorusunu da şöyle yanıtladı: "Bazı günler 18 saate yakın mesai yapıyorum. 4 yaşımda bir kızım var. Kızıma ve eşime her gün 1-2 saat vakit ayırmaya gayret ediyorum. Benim özel hayatım Kepez halkıyla birlikte oluyor. Bugün bu okula geldim ve burada mutlu oldum. Doğrusu, burada dinlendiğimi hissediyorum."

"ÇALIŞIRSANIZ ÜNİVERSİTEYİ KAZANIRSINIZ"

Hızır Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine, "Başarı her zaman ter kokar. Ter yoksa başarı da yoktur." hatırlatmasını yapan Tütüncü, "Ben de meslek lisesi Antalya İmam Hatip Lisesi mezunuyum. Çok çalışarak İstanbul Hukuk Fakültesi'ni kazandım. Meslek lisesinde okuyorum üniversite kazanamam düşüncesini kabul etmiyorum. Çok çalışırsanız iyi bir fakülte kazanırsınız."

Okul Başkanı Dilek Yıldırım, günün anısına Tütüncü'ye, seramik kaftan hediye etti.

Kepez’de Gençlik Buluşmaları

Kepez’de Gençlik Buluşmaları

Kepez’de Gençlik Buluşmaları

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim