• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 15 °C

Kepez’de 4 Mahalleye Doğalgaz

Kepez’de 4 Mahalleye Doğalgaz
Kepez Belediyesi ve doğalgaz dağıtıcı şirket işbirliği ile bugüne kadar 12 mahalleye doğalgaz götürüldü.

Antalya'nın Kepez ilçesi'nde 4 mahalle daha doğalgazla buluşuyor.

Kepez Belediyesi ve doğalgaz dağıtıcı şirket işbirliği ile bugüne kadar 12 mahalleye doğalgaz götürüldü. Başkan Tütüncü, Enerya Gaz Dağıtım AŞ yetkileri ile yaptığı görüşmeler neticesinde 2016 yılı için 4 mahalleyi doğalgaz yatırım programına aldırdı.

İLK ÇALIŞMA EMEK'TE

Doğalgaz dağıtım şirketi, bu yıl Emek, Karşıyaka, Gülveren ve Yeşilyurt mahallelerinde doğalgaz hattı çalışması yapacak. İlk çalışma Emek Mahallesi'nde başlatıldı. Doğalgaz hattı döşenmesi çalışması, Emek'e komşu Karşıyaka Mahallesi ile devam edecek. İmara uygun yapılaşmanın tamamlandığı bölgede, elektrik iletim hatları da yer altına alınıyor.

ASFALT VE KALDIRIM YENİLENECEK

Kepez Belediyesi, doğalgaz ve elektrikle ilgili alt yapı çalışmalarının tamamlanmasından sonra iki mahallenin kaldırım ve asfaltını yenileyecek. Doğalgaz dağıtım şirketi, imara uygun yapılaşmanın tamamlandığı Gülveren ve Yeşilyurt mahallelerindeki doğalgaz hattı çalışmalarına önümüzdeki aylarda başlayacağını bildirildi.

Kepez Belediyesi ve dağıtıcı şirket işbirliği ile son 7 yılda ilçede 12 mahalle doğalgazla buluşturuldu. 12 mahallede 60 bine yakın konuta doğalgaz götürüldü.

Havasıyla tertemiz bir Kepez hayal ettiklerini belirten Başkan Hakan Tütüncü, "Son yıllarda hava kirliliğinin ciddi manada düştüğünü görüyoruz. Belediye başkanlığımın ilk yıllarında hava kirliği konusu çok daha fazla konuşulurdu. Doğalgazın yaygınlaşması, hava kirliliğinin önüne geçilmesine ciddi bir katkı sağladı. Kepez'in havası günden güne daha da temiz hale geliyor. Havasıyla da tertemiz, havasıyla da yemyeşil bir Kepez hayal ediyoruz. Bu hayalimize emeklerimiz gayretlerimiz ve çalışkanlığımız neticesinde ulaşacağız."

Başkan Tütüncü, imara uygun yapılaşmasını tamamlayan mahalleleri doğalgazla buluşturmaya devam edeceklerini kaydetti.

DOĞALGAZ GÖTÜRÜLEN MAHALLELER

Daha önce Ulus, Yeşiltepe, Özgürlük, Zafer, Yükseliş, Fabrikalar, Ahatlı, Yeni Doğan, Kültür, Fabrikalar, Çankaya ve Atatürk mahallerinde doğalgaz yatırımı gerçekleştirilmişti.

Kepez’de 4 Mahalleye Doğalgaz

Kepez’de 4 Mahalleye Doğalgaz

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim