• BIST 9883.11
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 25 °C

Kepez Basketbol Yeteneklerini Arıyor

Kepez Basketbol Yeteneklerini Arıyor
Kepez Belediye'sinin önderliğinde Kepez Kaymakamlığı ve Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün katkılarıyla başlatılan Kepez'in Yıldızları Yetenek...

Kepez Belediye'sinin önderliğinde Kepez Kaymakamlığı ve Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün katkılarıyla başlatılan Kepez'in Yıldızları Yetenek Taramaları'nın ikinci etabı olan basketbol yetenek taramaları başladı.

Kepez Belediyesi, spor ilçesi olma yolunda hizmet ve projeler üretmeye devam ediyor. Türkiye Futbol Federasyonu'nun örnek aldığı Kepez'in Yıldızları futbol yetenek taramalarının ardından basketbol'da da okullarda yetenek taramalarına başlayan Kepez Belediyesi, 3 ay sürecek yoğun bir çalışma programı sonucunda 2007 ve 2009 doğumlu yetenekli öğrencileri tespit ediyor. 2 hafta içerisinde binlerce öğrencinin taramalardan geçirildiği seçmelerde yaklaşık 200 yetenekli öğrenci tespit edildi. Kepez'de, 65 okulda yapılacak çalışmalarda seçilen yetenekli öğrenciler eğitim programlarına tabi tutularak kendi gruplarında tekrar elemelerden geçirilecek.

Kepez Belediyesi'nin tüm imkanlarından faydalanacak olan yetenekli öğrenciler, sportif eğitimlerin yanı sıra, etüt merkezlerinde ek ders hizmeti, sosyal faaliyetlere katılma imkanları olacak. Her seferde belediye olarak sportif faaliyetlere destek olmanın çocukların ve gençlerin içine spor sevgisini aşılamanın inancında olduğunu ifade eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün destekleri ile yürütülen sportif projeler, hız kesmeden devam ediyor. Türkiye Basketbol Federasyonu Erkekler 2'inci Lig'de mücadele eden Kepez Belediyespor Basketbol A takımı oyuncuları da basketbol yetenek taramalarında çocukları heveslendirmek için gösteriler yapıyor. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği yetenek taramalarında Kepez'in devleri zaman zaman sevgi seliyle karşılaşıyor.

Basketbol yetenek taramaları hakkında düşüncelerini aktaran Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, "2 yıldır sürdürdüğümüz Kepez'in Yıldızları Yetenek Taramaları projesi kapsamında futbolda başarılı öğrencileri spora kazandırdık ve kazandırmaya devam edeceğiz. Ancak her çocuğun futbola yeteneği olacak diye bir kaide yok. Projenin 2'nci etabı olarak basketbolda da taramalara başlandı. 65 okulda yürüttüğümüz tarama faaliyetlerinde çocukların basketbol alanındaki yeteneklerini keşfediyoruz. Basketbolun ardından da Voleybol alanında taramalara başlayacağız" diye konuştu.

Kepez Basketbol Yeteneklerini Arıyor

Kepez Basketbol Yeteneklerini Arıyor

Kepez Basketbol Yeteneklerini Arıyor

Kepez Basketbol Yeteneklerini Arıyor

Kepez Basketbol Yeteneklerini Arıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim