• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C

Kentin Spor Vizyonu Çalıştayla Belirlenecek

Kentin Spor Vizyonu Çalıştayla Belirlenecek
Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü başkanlığına seçilen Dr. Ali Yeşildal'ı, Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar...

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü başkanlığına seçilen Dr. Ali Yeşildal'ı, Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar ve şube müdürleri makamında ziyaret ederek başarılar diledi.

Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar ile Kağıtspor Kulübü Başkanı Ali Yeşildal, Kocaeli'nin spor vizyonunun belirlenmesi için, uluslar arası düzeyde büyük bir spor çalıştayının yapılacağını açıkladı. Seka Sporcu Eğitim Merkezi (SEKASEM)'deki kulüp binasında gerçekleşen ziyarete İl Müdürü Muzaffer Çintimar'ın yanı sıra İzmit Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ziyaülhak Sarıgül, Şube Müdürleri Engin Yaşar, Turgay Bulut katıldı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulüp başkanı Dr. Ali Yeşildal'a yeni görevinde başarılar diledi. Kocaeli Büyükşehir Belediyespor'dan övgüyle bahseden İl Müdürü Çintimar, "Kocaeli Büyükşehir Belediyespor kulübü, Türkiye'de amatör spor kulüpleri arasında marka olmuş bir kulüp. Aldığı başarılarla Kocaeli'nin gururu olmuş bir kulübümüz. Türkiye'nin en çok lisanslı sporcusuna sahip olma özelliğini de taşıyan kulübümüzün her zaman yanında ve destekçisi olacağız" dedi.

Ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü başkanı Dr. Ali Yeşildal Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü'nün çalışmalarından bahsetti. Dr. Ali Yeşildal,"Kocaeli'de Amatör sporlar diğer illere göre çok üst düzeyde. Bu çıtanın da yukarıda olmasının en büyük nedeni Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün gayretli ve özverili şekilde çalışmasıdır. Bu nedenle Müdürlüğünüz bünyesindeki tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Biz Büyükşehir Belediyespor olarak büyük bir aileyiz. Ailemizle birlikte bundan sonrada taban birlikleriyle birlikte uyum içerisinde çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Toplantıda önemli konuları da görüşen Dr. Yeşildal ile Çintimar, kentin spor vizyonunun masaya yatırılması gerektiğini konuştu. Dr. Ali Yeşildal, "Kentimizle özgü olan ve kentimizin spor kültürüne uygun branşlara Kocaeli kenti olarak ağırlık vermemiz gerekiyor. Güreş, İzcilik, Yüzme, Binicilik, Yelken, Kürek, Engelli spor branşları ve Okçuluk bu kentin spor iklimini yansıtan spor branşları. Türkiye'nin ve ilimizin önemli spor uzmanlarını ve yöneticilerini Kocaeli'ye getirerek büyük bir çalıştay gerçekleştirmemiz gerekiyor. İlimizin spor vizyonunu belirmemiz gerekiyor. Yeni dönemde Kocaeli'nin sporda, Türkiye'nin marka kenti olmasını sağlayacağız. Akademik çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Bu doğrultuda taban birliklerimizle birlikte uyum içinde çalışacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim