• BIST 8718.11
  • Altın 2241.459
  • Dolar 32.3269
  • Euro 35.1612
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C
  • İzmir 8 °C

Kendini öldürmeye cesaret edemediği için düzenek kurmuş

Kendini öldürmeye cesaret edemediği için düzenek kurmuş
Adana'da odasının kapısına kurduğu düzenek ile annesine kendini öldürten gencin sevgilisi nedeniyle bunalımı girip psikolojisi bozulduğu bu nedenle intihar...

Adana'da odasının kapısına kurduğu düzenek ile annesine kendini öldürten gencin sevgilisi nedeniyle bunalımı girip psikolojisi bozulduğu bu nedenle intihar etmek istediği ancak cesaret edemeyince düzenek korduğu tespiti yapıldı.

Edinilen bilgiye göre, olay, 21 Ekim günü Çukurova ilçesi Toros Mahallesi'nde meydana gelmişti. İddiaya göre, İstanbul'da fizyoterapi eğitimi gören E.G okuldan mezun olduktan sonra bir süre İstanbul'da yaşamaya başladı. E.G, sevgilisi G.G.'nin Kanada'ya eğitim için gitmesi üzerine bunalıma girdi. Adana'ya dönen ve ailesiyle birlikte yaşamaya başlayan E.G, bu nedenle psikolojik tedavi görmeye başladı. Girdiği bunalımdan çıkamayan E.G, intihar etmeye karar verdi. Ancak buna kendi yapamayınca odasına duvarlara matkap ile vida yerleştirip pompalı tüfekle düzenek yaptı. Tüfeğin tetiğini de kapının koluna ayarladı. Kola basıldığı an tetik çekilecek kendisi de namlunun karşısında durup pompalı tüfekten çıkan fişek ile hayatını kaybedecekti. Genç bu planını gece devreye soktu.

Cumartesi sabahı resim öğretmeni olan ve oturdukları apartmanın altında atölyesi bulunan anne H.G, eşiyle birlikte İstanbul'a gitmek için hazırlık yaptı. Bir süre sonrada oğlunu kaldırmak için odanın kapı koluna bastığı an tüfek sesi duydu. Oğlu tarafından hazırlanan düzeneğin harekete geçmesiyle ateş alan pompalı tüfekten çıkan fişek, E.G'nin başına isabet etti. Anne kapıyı tamamen açtığında oğlunu kanlar içinde görüce çığlık attı. Olay yerine gelen sağılık görevlileri genç adamın hayatını kaybettiğini belirledi.

Yapılan otopsinin ardından E.G'nin cenazesi yakınlarına teslim edilerek Buruk Mezarlığında toprağa verildi.

Anne gözaltına alınmadı

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı cinayet büro amirliği ve olay yeri şube müdürlüğü ekipleri düzeneğin kurulduğu odada çalışmasını tamamladı. Yapılan çalışmada, gencin girdiği bunalımdan çıkamayarak intihar etmeye karar verdiği ancak bunu kendisi yapmaya cesaret edemeyince geceden düzenek kurmaya ve kapıyı ilk açan tarafından öldürülmeye karar verdiği tespit edildi. Pompalı tüfeğin tetiğini misina ile kapının koluna bağladığı kendisi de tam karşıya çekyata oturarak kapıyı birisinin açmasını beklediği, anne kapının kolunu hareket ettirdiğinde düzenek harekete geçerek pompalı tüfeğin tetiğinin çekildiği ve gencin öldüğü belirlendi. Anne oğlunu öldürmesine rağmen savcılık düzeneği gencin kurması ve intiharı amaçlamasından dolayı anneye gözaltı kararı vermedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim