• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C

Kendileri Küçük, Yürekleri Büyük

Kendileri Küçük, Yürekleri Büyük
Tekirdağ'ın Saray ilçesi Küçükyoncalı Mahallesi İlkokul-Ortaokul öğrencileri "Kendileri küçük, yürekleri büyük" denilecek bir kampanya başlatarak...

Tekirdağ'ın Saray ilçesi Küçükyoncalı Mahallesi İlkokul-Ortaokul öğrencileri "Kendileri küçük, yürekleri büyük" denilecek bir kampanya başlatarak kendi aralarında topladıkları giysi, kitap, defter gibi malzemeleri Diyarbakır'a gönderdi.

Saray'ın Küçükyoncalı Mahallesi İlkokul-Ortaokul'u öğrencileri ve öğretmenleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi Güneydoğu'daki polis, asker ve çocuklara moral vermek için giysi, kitap, kırtasiye malzemesi kampanyası başlattı. Türkçe öğretmeni Ertürk Semiz öncülüğünde başlatılan ve öğretmen, öğrenci ile öğrenci velilerinin de destek verdiği kampanyada 5 koli giysi, kitap ve kırtasiye malzemesi toplandı. Aynı zamanda Diyarbakır'da görev yapan asker ve polislere de moral vermek için öğrencilerin yazdığı resimli şiir ve mektuplardan oluşan bir paket hazırlandı.

Zorluklar içerisinde eğitim gören çocukların çektikleri sıkıntıları gördüklerini ve onlara 23 Nisan Çocuk Bayramı öncesi bir nebze de olsa moral sağlayıp duygularına ortak olmak istediklerini belirten öğrenciler, topladıkları malzemeleri Diyarbakır'ın Çüngüş ilçesi Emniyet Amirliği'ne göndermek üzere büyük bir sevinç içerisinde paketledi.

Başlattıkları kampanyanın ilçede bir ilk olduğunu ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı öncesi oradaki çocuklara, askerlere ve polislere moral vereceğini düşündüklerini ifade eden Türkçe Öğretmeni Ertürk Semiz, "Öğrencilerimle derste şehitlik üzerine konuşurken orada yaşayan çocukların terör olayları yüzünden imkansızlıklar içerisinde yaşadıklarını belirttim ve o anda öğrencilerimle böyle bir etkinlik düzenleme kararı aldık. Başlattığımız bu kampanyaya öğretmen arkadaşlarım, öğrenciler ve öğrenci velilerimiz de büyük destek verdiler. Göründüğü gibi kampanyamızın büyük destek görmesi bizi çok mutlu etti. Bundan sonra da ileri ki günlerde daha güzel projelerle orada yaşayan insanlarımızı elimizden geldiğince desteklemeye devam edeceğiz. Bize destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Onların mutluluğuna ortak olmak bizim için çok değerli" dedi.

Küçükyoncalı Mahallesi İlkokul - Ortaokul'u öğretmen ve öğrencileri, hazırladıkları malzeme kolilerini Diyarbakır'ın Çüngüş ilçesine göndermek üzere kargoya teslim etti.

Kendileri Küçük, Yürekleri Büyük

Kendileri Küçük, Yürekleri Büyük

Kendileri Küçük, Yürekleri Büyük

Kendileri Küçük, Yürekleri Büyük

Kendileri Küçük, Yürekleri Büyük

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim