• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 18 °C

Kemer’de Yeni Yıl Ve Halkla Buluşma Gecesi

Kemer’de Yeni Yıl Ve Halkla Buluşma Gecesi
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer Belediyesi Aslanbucak Düğün Salonunda düzenlenen yeni yıl ve halk buluşması gecesinde vatandaşlarla bir araya...

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer Belediyesi Aslanbucak Düğün Salonunda düzenlenen yeni yıl ve halk buluşması gecesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Gül, " Sizlerden aldığımız güçle Hizmetlerimi büyütmeye, yeni hedeflere ilerlemeye devam ediyoruz" dedi

Kemer Belediyesi Aslanbucak Düğün Salonunda yapılan Halk buluşması toplantısına Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Eşi Neşe Gül, Başkan Yardımcıları Ahmet Can, Kemal Yüksel, Semih Top, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Karadüz, Meclis Üyeleri, Recep Yılmaz, Özcan Çeliktaş, MHP Kadın Kolları Başkanı Zeynep Nizam ve yönetim kurulu üyeleri ve 3 bine yakın vatandaş katıldı.

BÜTÇEMİZİ GÜÇLENDİRDİK

Uzun soluklu stratejik planlarımızı yapıp, borcunu ödeyen aynı zamanda yatırım yapabilen sistemi ekibimle birlikte oluşturduk diyen Başkan Mustafa Gül; Belediye bütçemizi 2009 yılında 23 Milyon 150 bin iken, bu gün 2016 yılında 119 Milyon 500 bin TL çıkardık. Hizmetlerimizi daha hızlı ve sağlıklı yürütebilmek için 56 adet araç ve iş makineleri ile filomuzu güçlendirerek alt yapıdan üst yapıya çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Güzelin daha güzeli iyinin daha iyisi diyerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz." dedi.

Başka şehirlerde yaşanan su baskınlarına da değinen Başkan Gül;" Kemer diğer şehirlerdeki gibi artık su baskınları yaşamıyor nedeni ise alt ve üst yapısı ile yollarımızı en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Okullara, Öğrencilere, hastalara, Yeni doğan bebeklere, 65 yaş doğum günü kutlamaları yapıyoruz. Rantçı bir belediye olmaktan çıktık sizin değerli halkımın bir neferi olarak çalışmalarımı sürdürüyorum. " diye konuştu.

TURİZMDE KİMSE KARAMSAR OLMASIN KEMER BELEDİYESİ OLARAK ÇALIŞMALIRIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ

Geçtiğimiz yıl yapılan istatistiklerde Kemer en fazla turist ağırlayan ilçe konumunda olduğunu söyleyen Başkan Gül, 2016 yılı içerisinde 20 ülkede 25 fuara katılacaklarını ve İstanbul Emit Fuarına da katılarak iç piyasayı canlandıracaklarının da altını çizdi. Türkiye ile Rusya arasında yaşanan krizden, Kemer turizminin etkilenmemesi için fuar takvimine yeni ülkelerin de eklendiğini belirten Gül, "Tanıtım çalışmaları çerçevesinde başta Almanya'da yapılan fuarlar olmak üzere, 20 ülkede 25 fuara katılarak,Kemer'de yeni turist profilinin oluşmasında çalışma yapmış olacağının da müjdesini verdi.

Başkan Mustafa Gül'ün konuşmasının ardından sahne alan Pop sanatçısı Tuğba Özerk söylediği şarkılarla davetlilere unutulmaz dakikalar yaşattı.

Çocuklar ise düğün salonun önünü kurulan Yeni Yıl Geyik heykeli ve Noel Baba'ya ilgi göstererek bol bol hatıra fotoğraf çektirirken yağan suni kar eşliğinde dağıtılan hediyeleri alarak oldukça mutlu oldular.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim