• BIST 9880.13
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 25 °C

Keçiören Bu Sene De Şampiyonluğu Kaptırmadı

Keçiören Bu Sene De Şampiyonluğu Kaptırmadı
Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Keçiören Belediyesi Bağlum Spor Kulübü sporcuları başarılarıyla gurur kaynağımız olmaya devam ediyorlar. İnanıyorum...

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Keçiören Belediyesi Bağlum Spor Kulübü sporcuları başarılarıyla gurur kaynağımız olmaya devam ediyorlar. İnanıyorum ki hem Avrupa'da hem de olimpiyatlarda Keçiören'i, Ankara'yı ve Türkiye'yi başarıyla temsil edecekler. Hepinizi tekrar tebrik ediyorum. Keçiören Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcuların yanındayız" dedi.

ŞAMPİYONLUĞU BAŞKAN İLE KUTLADILAR

2014-2015 sezonunda Kapalı Spor Salonu Türkiye Şampiyonu olan Keçiören Bağlum Spor Bayan Hokey Takımı bu sene de şampiyon olarak, kupa başarısını Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ile birlikte kutladı. Ak'ın Belediye Meclis Salonu'nda kabul ettiği oyuncular, şampiyonluk kupasını Başkana sundular.

"HER ZAMAN SPORUN VE SPORCUNUN YANINDAYIZ"

Sporcuları tebrik eden Ak, "Keçiören Belediyesi Bağlum Spor Kulübü sporcuları başarılarıyla gurur kaynağımız olmaya devam ediyorlar. İnanıyorum ki hem Avrupa'da hem de olimpiyatlarda Keçiören'i, Ankara'yı ve Türkiye'yi başarıyla temsil edecekler. Hepinizi tekrar tebrik ediyorum. Keçiören Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcuların yanındayız" şeklinde konuştu.

Şampiyon olarak Avrupa Şampiyonası'na katılma hakkı da kazanan hokey takımı, Bağlum Spor, Mayıs ayında Fransa'da düzenlenecek Avrupa Hokey Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

BAĞLUM SPOR TÜRKİYE BUDOKAİDO MİLLİ TAKIMINA ÇAĞIRILDI

Bağlum Spor'un Budokaido takımı ise yarıştığı müsabakalarda gösterdiği başarıdan dolayı Türkiye Budokaido Milli Takımı'na çağrıldı. Türkiye çapındaki 860 Budokaido sporcusu arasından milli takıma 80 sporcu seçilirken, Bağlum Spor milli takıma 9 sporcusunu birden gönderdi. Milli takıma çağrılan Bağlum Spor'lu Budokaidocular arasında 2015 Dünya Şampiyonu Tuğba Özge Şimşek, 2014 Dünya Şampiyonu İlknur Karakaya ve Avrupa Şampiyonu Beyzanur Karakaya da yer alıyor. Bağlum Spor'un Budokaido takımı içerisinde aynı zamanda olimpiyatlara hazırlanan sporcular da bulunuyor.

Keçiören Bu Sene De Şampiyonluğu Kaptırmadı

Keçiören Bu Sene De Şampiyonluğu Kaptırmadı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim