• BIST 8734.15
  • Altın 2240.981
  • Dolar 32.3312
  • Euro 35.1208
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C
  • İzmir 13 °C

Kdz. Ereğli’de 223 çocuk erkekliğe ilk adımı attı

Kdz. Ereğli’de 223 çocuk erkekliğe ilk adımı attı
Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Belediyesi tarafından sünnet ettirilen 223 çocuk için düzenlenen şölen renkli görüntülere sahne oldu.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Belediyesi tarafından sünnet ettirilen 223 çocuk için düzenlenen şölen renkli görüntülere sahne oldu. Başkan Hüseyin Uysal ve eşi Sevim Uysal, Ereğli'ye getirilen vosvos arabalarıyla şehir turu atarak çocuklarla nostalji yaşadılar.

Kdz.Ereğli Belediyesi tarafından sünnet ettirilen 223 çocuk için 23. Toplu Sünnet Şöleni etkinliği düzenlendi.

Kdz.Ereğli Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü tarafından organize edilen 23. Toplu Sünnet Şöleni, Belediye Sahil Cafe yanında Başkan Hüseyin Uysal'ın çocuklarla toplu fotoğraf çekimi ve ardından araç konvoyu ile start aldı.

Kdz.Ereğli Belediyesinin davetiyle ilçeye gelen vosvos arabalarına bindirilen çocuklar, şehir turu attırılarak nostalji yaşadı.

Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ve eşi Sevim Uysal'da sünnet olan 2 çocukla birlikte konvoyun önündeki vosvosa binerek şehir turu attı.

Erkekliğe ilk adımı atan çocuklar, ailelerinin de eşlik etmesiyle şehir turunun ardından Belediye Düğün Salonundaki etkinliğe götürüldü.

Uysal, "Çocuklarımız ülkemizin yarınları"

Belediye hocaları tarafından Kur'an-ı Kerim okunarak dualar edildi.

Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, burada yaptığı konuşmada çocukların sağlıklı, mutlu, eğitimli bireyler olarak topluma kazandırılması için çabaladıklarını belirterek; "Biz her daim çocuğun masumiyetine inanmış ve onların gözünden bir tek damla dahi yaş gelmesin, hiçbiri hiçbir şekilde acı çekmesin diye çalışan ve çabalayan bir milletiz. Ülkemizin istikbali, çocuklarımızın ülke değerlerine saygılı ve o değerlere sahip çıkan nesiller olarak yetiştirmesiyle mümkündür. Çocuklarımızın kalpleri vatan, millet ve bayrak sevgisiyle dolu, görev ve sorumluluklarına yürekten bağlı, düşünceli insanlar olarak yetişmesi en büyük dileğimizdir" dedi.

Başkan Uysal, konuşmasında çocukların sünnetine katkı sunan özel hastanelere de teşekkür ederek; "Kdz. Ereğli Belediyesi olarak, çocuklarımızın yarınlarını hazırlamada üzerimize düşen görevin her zaman bilincinde olduk ve olmaya devam edeceğiz. İnanıyorum ki; erkekliğe ilk adımı ataN 223 çocuğumuz vatana güzel ve hayırlı birer evlat olarak yetişecekler. Bu vesile ile yarınlarımız ve aydınlık geleceğimiz için bu evlatlarımızın yetişmesini sağlayan ailelerimizi kutluyorum. Çocuklarımıza "Geçmiş olsun" diyor, kendilerine bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyorum. Ailelere de, çocuklarının mürüvvetlerini görmelerini temenni ediyorum. İlçemiz deki Özel Hastanelere de destekleri için teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Başkan Uysal, konuşmasının ardından Sünnet Şölenine sponsor olan işadamları Celal Bozkuş ve Erol Çivici'yi temsilen Burak Günal'a teşekkür plaketi verdi.

Başkan Yardımcıları ve daire müdürlerinin de hazır bulunduğu sünnet şölenine katılan çocukların her birine bisiklet ve cesaret belgesi verildi.

Kdz. Ereğli’de 223 çocuk erkekliğe ilk adımı attı

Kdz. Ereğli’de 223 çocuk erkekliğe ilk adımı attı

Kdz. Ereğli’de 223 çocuk erkekliğe ilk adımı attı

Kdz. Ereğli’de 223 çocuk erkekliğe ilk adımı attı

Kdz. Ereğli’de 223 çocuk erkekliğe ilk adımı attı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim