• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C

Kayserispor, 8 Haftadır Galibiyete Hasret

Kayserispor, 8 Haftadır Galibiyete Hasret
Spor Toto Süper Lig'de 26. hafta geride kalırken, bu hafta sonu ligde milli maçlar nedeniyle maç oynanmayacak.

Spor Toto Süper Lig'de 26. hafta geride kalırken, bu hafta sonu ligde milli maçlar nedeniyle maç oynanmayacak. Verilecek bu araya en hüzünlü Giren takımlardan biri Kayserispor. Sarı-Kırmızılı takım ligde oynadığı son 8 maçta galibiyet yüzü göremedi. 24 puan ile 15. sırada yer alan Kayseri ekibi, oynadığı son 8 maçta sadece 2 beraberlik alırken, 6 yenilgi yaşadı.

Galibiyete hasret geçen sekiz haftalık süreçte hanesine sadece 2 puan yazdırabilen Kayserispor alması muhtemel 24 puandan 22'sini kaybetmiş oldu. En son, ligin 18. haftasında kendi sahasında Osmanlıspor'u 1-0'lık sonuç ile mağlup eden ekip, ardından sırası ile Torku Konyaspor ve Mersin İdman Yurdu'na 1-0, Trabzonspor'a 2-1 yenildi. Kendi sahasında Gaziantepspor ile 2-2 berabere kalan Kayserispor, Başakşehir'e 1-0, Gençlerbirliği'e 2-0 ve Fenerbahçe'ye 1-0 yenildi. Ligde oynadığı son maçta kendi sahasında Eskişehirspor ile golsüz berabere kalan Sarı-Kırmızılı takım milli maç arasının ardından deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak.

PUANLAR KADİR HAS'TA

KaySerispor, sadece 2 puan alabildiği 8 haftalık periyotta bu puanları da kendi evi olan Kadir Has Stadı'nda aldı. Ligin 22. haftasında Gaziantepspor ve 26. haftasında Eskişehirspor ile berabere kalan Kayserispor, 20. haftada Mersin İdman Yurdu'na 1-0 yenilirken, 24. hafta oynadığı maçta ise Gençlerbirliği'ne 2-0 boyun eğdi.

DEPLASMANDA KAYIP

Kayserispor ligin son 8 haftasının 4'ünü deplasmanda geçirdi. Sarı-Kırmızılı takım bu deplasman maçlarının tamamını kaybederek puan alamadı. Kayserispor son 4 deplasman maçında Fenerbahçe, Başakşehir, Trabzonspor ve Torku Konyaspor takımlarına mağlup oldu. Kayserispor deplasmanda oynadığı maçlarda sadece 2-1 yenildiği Trabzonspor maçında gol atabildi.

GOL SORUNU SÜRÜYOR

Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 26 hafta sonunda 18 takım arasında en az gol atan takım olan Kayserispor, son 8 haftada sadece 3 gol atabildi. Bu golleri iki maçta kaydeden Kayserispor 6 maçta ise gol kaydedemedi. Sarı-Kırmızılılar buna karşılık ligde oynadığı son 8 maçta kalesinde tam 10 gol gördü. Geride kalan 26 hafta sonunda sadece 19 gol atabilen Kayserispor 20 gol barajını geçemeyen tek takım oldu. Tolunay Kafkas'ın istifasından sonra göreve getirilen Hakan Kutlu da bu kötü gidişin önüne geçemedi. Genç teknik adam takımın başında sahaya çıktığı iki maçta 1 puan alabildi. Fenerbahçe'ye mağlup olan Kutlu'nun takımı Eskişehirspor ile berabere kalırken, gol kaydedemedi.

Kayserispor, 8 Haftadır Galibiyete Hasret

Kayserispor, 8 Haftadır Galibiyete Hasret

Kayserispor, 8 Haftadır Galibiyete Hasret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim