• BIST 9881.6
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 22 °C

Kaymakamı Dinledi, İşletme Sahibi Oldu

Kaymakamı Dinledi, İşletme Sahibi Oldu
Balıkesir'in Bandırma ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı kredisi ile bayan kuaför salonu kuran Cesur Tekkol, krediyi tamamen ödedikten sonra...

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı kredisi ile bayan kuaför salonu kuran Cesur Tekkol, krediyi tamamen ödedikten sonra işini büyütmeyi planlıyor.

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde yaşayan genç girişimci Cesur Tekkol, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan (SYDV) aldığı kredi ile kurduğu bayan kuaför salonunda müşterilerine hizmet ediyor. Bandırma'da yaşayan Cesur Tekkol, şoförlük için başvurduğu kaymakamlıkta Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel'in kendilerine SYDV kredisi ile işlerini kurmalarını ve insanın en iyi yapabileceği işin kendi mesleği olduğunu söylediğini anlattı. Bunun üzerine bayan kuaför salonu kurmaya karar verdiğini dile getiren Tekkol, "Maceramız Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel'in yanına şoförlük yapabilmek için gitmiştim. Kendisi çok sıcakkanlı bir insan olduğu için uzun bir sohbetimiz oldu. Bana insanın en iyi yapabileceği işin kendisinin mesleği olduğunu söyleyerek bana Sosyal Güvenlik Yardımlaşma Vakfı'ndan Genç Girişimcilere verebileceği destek kapsamında ödenek yapabileceklerini söylediler. Kaymakamlık SYDV'den 15 bin lira kredi verdi. Ve şu anda kendilerinin fikri sayesinde şu anda salon işletmecisi oldum" dedi.

Kuaför salonunu çok beğenen müşterilerden Büşra Yavuz, "Arkadaşım Cesur Beyin açmış olduğu kuaför salonuna destek amaçlı buradayım. Bayan kuaför salonu çok güzel olmuş. Kendisine bol kazançlar diliyorum" dedi.

İŞİ BÜYÜTMEYİ PLANLIYOR

SYDV'den aldığı krediyi geri ödedikten sonra işini büyütmeyi, ikinci bir bayan kuaför salonu açmayı planladığını bildiren Tekkol, böylece gelirlerini de artırmış olacağını kaydetti. Tekkol, kendilerine bu fikri veren ve destekleyen Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel'e teşekkür etti.

Kaymakamı Dinledi, İşletme Sahibi Oldu

Kaymakamı Dinledi, İşletme Sahibi Oldu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim