• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 15 °C

Kaymakam Özer Kent Konseyi İle Bir Araya Geldi

Kaymakam Özer Kent Konseyi İle Bir Araya Geldi
Akçakoca Kaymakamı Mehmet Özer, Akçakoca Kent Konseyi Sekreteri Mustafa Okutan'ı ziyaret etti.

Akçakoca Kaymakamı Mehmet Özer, Akçakoca Kent Konseyi Sekreteri Mustafa Okutan'ı ziyaret etti. Kent Konseyinin çalışmalarıyla ilgili bilgi alan Kaymakam Özer, çalışma komisyonları üyeleriyle de sohbet etti.

Akçakoca Kaymakamı Mehmet Özer, Akçakoca Kent konseyi sekreteri Mustafa Okutan ve Kent konseyi yürütme kurulu üyeleri tarafından ağırlanırken, yapılan sohbete kent konseyinin farklı çalışma gruplarında yer alan üyeler de katıldı. Kent konseyi yürütme kurulu üyeleri, Kaymakam Özer'e kent konseyinin yapısı ve yaptığı çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunurken, çeşitli eğitsel, kültürel ve sanatsal alanlarda yürüttükleri projeleri de Kaymakam Özer'le paylaştılar. Kaymakam Mehmet Özer, Kent konseyi çalışma gönüllüleriyle yaptığı sohbet sırasında, Düzce Üniversitesi'nin ilçeye yapacağı yeni fakültelerle birlikte ilçenin kalkınmasına olumlu etkilerde bulunacağını söyledi. Akçakoca için turizm ne kadar önemliyse, yapılacak yeni fakülteler aracılığıyla ilçede konaklayacak olan binlerce öğrencinin oluşturacağı ekonomik katma değerin de o derece önemli olduğunu ifade eden Kaymakam Özer, yeni öğrenci dalgasıyla birlikte, başta inşaat sektörü olmak üzere birçok alanda ekonomik gelişmenin yukarı doğru ivme kazanacağını söyledi.

Mehmet Özer, Akçakoca'nın sosyal ve kültürel yapısının büyük bir zenginlik ihtiva ettiğini işaret etti. Farklı kültürleri bünyesinde barındıran Akçakoca'nın, doğal güzelliklerinin yanı sıra, mutfak kültürü, müziği ve folklorü açısından oldukça zengin bir çeşitliliğe sahip olduğunu ifade eden Kaymakam Özer, kent konseyinin bu zenginlik üzerine oturmasının onun toplumsal etki gücünü de artıracağını aktardı.

Akçakoca Kaymakamı Mehmet Özer'in iki saate yakın süren kent konseyi ziyareti, birlikte yenen ikramlar ve farklı çalışma komisyonu üyelerinin gösterdikleri örnek çalışmaların ardından sona erdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim