• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Kaymakam Erkan Başarılı Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Kaymakam Erkan Başarılı Öğrencilerle Bir Araya Geldi
Bitlis'in Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, bu yıl yapılan YGS sınavında geçen yıl 277 olan okul puan ortalamasını 53 puan arttırarak 330 puana çıkaran Tatvan...

Bitlis'in Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, bu yıl yapılan YGS sınavında geçen yıl 277 olan okul puan ortalamasını 53 puan arttırarak 330 puana çıkaran Tatvan Sosyal Bilimler Lisesi öğrenci ve öğretmenleriyle düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

Kurum amirleriyle birlikte ilçedeki özel bir restoranda düzenlenen kahvaltı programında, bu yıl yapılan YGS'de büyük bir başarı elde ederek 330,60643 okul puan ortalaması ile ilçe birincisi olan Sosyal Bilimler Lisesi öğrenci ve öğretmenlerini ağırlayan Kaymakam Murat Erkan, elde edilen başarıdan ötürü okulun öğrenci, öğretmen ve idarecilerini tebrik etti. Öğrencilerle hem kahvaltı yapan hem de sohbet eden Erkan, elde edilen başarının önemine vurgu yaparak, öğrencilere yaşamlarında ve eğitim hayatlarında başarı dileğinde bulundu.

Yapılan kahvaltının ardından tek tek masaları dolaşarak öğrencilerle sohbetler gerçekleştiren Kaymakam Erkan, öğrencilere nasihat ve tavsiyelerde bulunarak yapılan YGS sınavının Türkiye ortalamasında ilk 25 bin öğrenci arasına girmeyi başaran okulun 3 öğrencisini ise altınla ödüllendirdi.

Düzenlenen kahvaltı programında öğrenciler adına kısa bir konuşma yapan okulun öğrencilerinden Haktan Kaptanoğlu ise, kendilerine katkı sunan herkese arkadaşları adına teşekkürlerini iletti.

Okul Müdürü Muhammet Turşak ise, Kaymakam Murat Erkan'a okulun Rehber Öğretmeni Halil Demirol tarafından kara kalem çalışması ile çizilen fotoğrafını hediye etti.

Düzenlenen kahvaltı programına Kaymakam Murat Erkan, Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Cumhuriyet Başsavcısı Abduselam Esen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer, kamu kurum amirleri, okulun öğretmen, öğrenci ve idarecileri katıldı.

Kaymakam Erkan Başarılı Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Kaymakam Erkan Başarılı Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Kaymakam Erkan Başarılı Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim