• BIST 9886.95
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 25 °C

Katil küçük Gizem'i işgence ile öldürmüş

Katil küçük Gizem'i işgence ile öldürmüş
Adana'da pazar gününden bu yana aranan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz'in cesedi Karaisalı Yolu Rüzgarlı Tepe'deki ağaçlık alanda bulundu. Şüpheli olarak 25 yaşındaki S. A. gözaltına alındı.

KATİL ZANLISI AKRABA ÇIKTI

Katil zanlısının küçük Gizem'in babasının kuzeni S.A. (25) çıktığı belirtiliyor. Katil zanlısı olarak gözaltına alınan S.A'nın, Gizem'in ablasıyla evlenmek istediği, ailenin buna karşı çıkması üzerine intikam duygusuyla cinayeti  işlediği öne sürüldü.

Adana Emniyet Müdürlüğü ve Ankara'dan gelen özel ekibin hassas çalışması sonucu cesedin gece saat 01.30 sularında bulunduğu belirtiliyor.

CESEDİ YAKMAYA ÇALIŞMIŞ

Gözaltına alınan S.A.’nın ifadesi üzerine merkez Çukurova İlçesi, Kabasakal Mahallesi Rüzgarlı Tepe mevkiine giden polis ekipleri, Gizem’in bıçaklanmış, boğulmuş ve yakılmış durumdaki cesedini buldu. İşkenceyle öldürüldükten sonra yakılan Gizem’in cesedi, olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

İLK ŞÜPHELİ OYDU

Aile üyelerinin Gizem'i pazar yerinde gördüklerini söylemeleriyle  çalışmaları bu yönde yoğunlaştıran ekipler, ilk anlardan itibaren şüphelerini  Gizem'in babası Mustafa Akdeniz'in amcasının oğlu olan S.A. (25) üzerinde  yoğunlaştırdı. Ancak, Gizem'in pazar yerinde görüldüğü saatlerde S.A'nın başka  yerde olduğunun belirlenmesi üzerine şüpheler yön değiştirdi. Bir süre sonra  pazar yerinde görüldüğü belirtilen çocuğun Gizem olmadığı ortaya çıkınca yeniden  S.A. üzerinde yoğunlaşan ekip, gözaltına aldıkları zanlının ifadeleri üzerine  olayı çözdü. Zanlıya MOBESE görüntüleri gösterilince Gizem'in bu vahşi intikam cinayetine kurban gittiği ortaya çıktı.

KATİLİ DE ARAMAYA KATILMIŞ

S.A.'nın ifadesi üzerine merkez Çukurova İlçesi, Kabasakal Mahallesi Rüzgarlı Tepe mevkiine giden polis ekipleri, Gizem'in bıçaklanmış, boğulmuş ve yakılmış haldeki cesedini buldu. İşkenceyle öldürülüp, yakılan Gizem'in cesedi, olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Vahşi cinayetin zanlısı S.A.'nın Gizem'in ablasıyla evlenmek istediği, ailenin buna karşı çıktığı ve intikam amaçlı kaçırıp, öldürdüğü öğrenildi. Polis, cinayet zanlısı S.A.'nın şüphe çekmemek için aileyle birlikte arama çalışmalarına da katıldığı detayına ulaştı.

ABLASI ADLİ TIP ÖNÜNDE SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİ

Acı haberi alan Akdeniz ailesi Adlı Tıp Kurumu'na akın etti. Gizem'in ablası Gamze, sinir krizleri geçirip, kendini yerlere attı. Evlat acısıyla yıkılan baba Mustafa Akdeniz, gözyaşlarına boğulan çocuklarına sarılıp, sakinleştirmeye çalıştı. Acılı abla Gamze Akdeniz, katil zanlısına beddualar yağdırıp, "Onu kendi ellerimle öldüreceğim. Kardeşimin suçu neydi. Ona nasıl kıydı?" diye konuştu. Akdeniz ailesinin yakınları, Gizem'in ablalarını, bir otomobile bindirilip, götürdü.

100 POLİS KORUDU

6 yaşındaki Gizem Akdeniz’in cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınan ve bir sitede özel güvenlik görevlisi olarak çalışan 25 yaşındaki S.A.’nın sorgusu tamamlandı. Adana Barosu’ndan görevlendirilen avukat nezaretinde ifade veren S.A., geniş güvenlik önlemleri altında Adana Emniyet Müdürlüğü’nden çıkartıldı. Çelik yelekli olarak zırhlı araca bindirilen cinayet şüphelisi, olası linç girişimine karşı toplam 100 polis tarafından korundu.
İdam diye bağıranları polis güçlükle durdurdu.

Gizem'in cenazesi ise bugün toprağa verildi.

 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim