• BIST 9918.55
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 25 °C

Katakekaumene Fotoğrafları Görücüye Çıktı

Katakekaumene Fotoğrafları Görücüye Çıktı
Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi'nin işbirliğinde düzenlenen Katakekaumene Fotoğraf Yarışması'nda çekilen fotoğraflar Kültür Merkezi'nde...

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi'nin işbirliğinde düzenlenen Katakekaumene Fotoğraf Yarışması'nda çekilen fotoğraflar Kültür Merkezi'nde sergilendi.

Kula'nın tanıtımı için düzenlenen Katakekaumene Fotoğraf Yarışması'nda çekilen fotoğraflar Kültür Merkezi Fuaye Salonu'nda sergilenmeye başlandı. Fotoğraf sergisinin açılışına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Fuat Uzun, Aytaç Yalçınkaya, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Başkan Danışmanları Mimar Azmi Açıkdil, Yaşar Coşkun ile birlikte yarışmacılar ve davetliler katıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil, Fotoğraf sanatçısı Gürkan Akay, Sanatçı Murat Germen, Mimar Ahmet Turan Köksal ve Mimar Ömer Yılmaz'dan oluşan fotoğraf jürisi tarafından seçilen fotoğrafların yer aldığı serginin açılış kurdelesini Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve beraberindekiler tarafından kesildi.

BAŞKAN ERGÜN'DEN FOTOĞRAFLARA TAM NOT

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kurdele kesiminin ardından fotoğraf sergisini gezdi. Yarışmaya katılan 350 fotoğrafçının bin 315 fotoğrafıyla katıldığı yarışmada dereceye giren fotoğrafları tek tek inceleyen Başkan Ergün, yarışmacıları tebrik ederken çekilen fotoğraflara tam not verdi. Serginin 6 Mart Pazar günü saat 17.00'ye kadar açık olacağını hatırlatan Başkan Ergün, sergiyi gezecek konukların Kula hakkında önemli bilgiler edinebileceğini söyledi.

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİNİ TAKDİM ETTİ

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, fotoğraf sergisini gezdikten sonra dereceye giren bazı yarışmacılara ödüllerini takdim etti. Dereceye giren bazı yarışmacıların işlerinin yoğunluğu nedeniyle fotoğraf sergisi ve ödül törenine katılamadığını sözlerine ekleyen Başkan Ergün, "Kula Belediye Başkanımız ile görüştük. Yakın zamanda Kula'da da bu fotoğrafları sergilemek ve buraya katılım sağlayamayan fotoğrafçılarımıza orada ödüllerini takdim etmek istiyoruz. Bu güzel yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçenlere ve katılımcılara bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. Yarışmanın Kula'nın tanıtımına büyük katkı sağladığına inanıyorum" diye konuştu.

Katakekaumene Fotoğrafları Görücüye Çıktı

Katakekaumene Fotoğrafları Görücüye Çıktı

Katakekaumene Fotoğrafları Görücüye Çıktı

Katakekaumene Fotoğrafları Görücüye Çıktı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim