• BIST 9930.03
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 24 °C

Kastamonuspor Galatasaray’ı Bekliyor

Kastamonuspor Galatasaray’ı Bekliyor
Kastamonuspor 1966, çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupas'ında konuk edeceği Galatasaray'ı bekliyor.

Kastamonuspor 1966, çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupas'ında konuk edeceği Galatasaray'ı bekliyor.

Kastamonuspor 1966, Ziraat Türkiye Kupası'nda Gazi Stadyumu'nda gurup maçlarında çarşamba günü Galatasaray'ı konuk edecek. İsmail Dikmenli Spor Tesisleri'nden yaptığı antrenmanlarla Galatasaray karşılaşmasına hazırlanan Kastamonuspor 1966'da heyecanlı bekleyiş başladı.

Antrenmanlarda neşeli oldukları görülen futbolcular, Galatasaray'a karşı oynamaktan dolayı büyük heyecan içerisinde olduklarını ve sergileyecekleri oyunla alkış almak istediklerini belirttiler.

"17 AYDA BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATARAK BURALARA GELDİK"

Kastamonuspor'un 17 ay önce yeniden yapılandığını ve bu yapılanmanın içerisinde uzun vadeli hedeflerin konulduğunu söyleyen Kastamonuspor 1966 Antrenörü Ahmet Duman, "Bu hedeflerin içerisinde önce ikinci lige yükselmek, daha sonra ise PTT 1. Lig ve Süper Lig'e yükselmeyi hedefledik. Bunun için yönetim kurulu üyelerimiz, futbolcular ve teknik ekip olarak uyum içerisinde çalışıyoruz. Bunun karşılığında da hem ligde, bu sezon katıldığımız Ziraat Türkiye Kupası'nda da çok başarılı olduk. Türkiye Kupası müsabakalarında da gruplara kalmayı hedeflemiştik. Kasımpaşa'yı eleyerek guruplara kaldık. Kastamonu açısından çok gurur verici, özellikle gurubumuzda Galatasaray, Aksihar Belediyespor ile Karşıyakaspor'un çıkması Kastamonu'da çok büyük bir heyecan uyandırdı. Galatasaray, Türkiye'nin en önemli üç takımından bir tanesi oluyor. Avrupa şampiyonluğunu kazanmış bir ekibin Kastamonu'ya ilk kez resmi maç için gelmesi Kastamonu halkı için gurur verici bir olaydır. Bizim için de çok önemli bir durum. Tabii ki, Galatasaray'ı Kastamonu'da misafir etmekle onur ve gurur duyuyoruz" dedi.

"OYUNCULARIMA GÜVENİYORUM"

Galatasaray'a karşı sahada ellerinden gelen mücadelenin en iyisin ortaya koyacaklarını ifade eden Duman, "Galatasaray'ın kalitesi belli, hayalci olmamamız gerekiyor, gerçekçi olmamız gerekiyor. Ama biz de Galatasaray'ın karşısında oyuncularımla iyi mücadele vererek, iyi bir sonuç almak için uğraşacağız. Ben oyuncularıma güveniyorum. Oyuncularım, bu işi başaracak yetenek ve yeterli kapasitedirler" diye konuştu.

"GALATASARAY'IN KASTAMONU'YA GELMESİ HERKESİ HEYECANLANDIRDI"

Galatasaray'ın Kastamonu'ya gelmesinin 7'den 70'e çok büyük bir heyecan uyandırdığını belirten Duman, "0'dan yani geçtiğimiz yıl amatör kümeden bir takımı alıp bu seviyelere getirmenin heyecanını ve gururunu yaşıyoruz. Başarılar tabii ki kolay kazanılmıyor, bu ekip çalışmasıdır. Kupada, hedefimiz iyi futbol oynamak, futbolun güzelliklerini sahaya yansıtmaktır. Bunu amaçlıyoruz. Biz, üçüncü lig takımı olarak da sahada, iyi ve keyif ölçüsünde bir oyun sergilemek istiyoruz. Takımımız, daha önceki maçlarda bunu gösterdi, biz oyunun tüm güzelliklerini sahaya yansıtıyoruz. Oyunu gerektirdiği aksiyonları sahada uyguluyoruz. Galatasaray maçında bunları gerçekleştireceğiz. Heyecanlıyız" şeklinde konuştu.

"GALATASARAY İLE İKİNCE KEZ KARŞILAŞACAĞIM"

Daha önce Dardelenspor'un antrenörü iken 1993 yılında Galatasaray ile Ali Samiyen Stadı'nda kupa maçında çeyrek final karşılaşmasında karşılaştıklarını anlatan Duman, şöyle konuştu:

"Türkiye'de sekiz takım arasına kalmıştık. Fakat eşleştiğimiz Galatasaray'a karşı 2-0 maçı kaybetmiştik, o dönemler Galatasaray, Avrupa'da yakaladığı başarılarla çok ses getiriyordu. Yine bu maçı sanki hayatımın bir tekrarı gibi nitelendiriyorum. Galatasaray'a karşı Türkiye Kupası'nda bu sefer başarılı olmayı hedefliyorum."

YAŞAR: "TÜRKİYE'NİN ÜST DÜZEY BİR TAKIMINA KARŞI OYNAYACAĞIZ"

Zor bir gurupta mücadele ettiklerini aktaran Kastamonuspor'un forvet oyuncusu Yaşar Çetin ise, "İlk Karşıyaka maçında istediğimiz oyunu sahaya yansıtmamıza rağmen ama talihsiz bir şekilde hatalarımız yüzünden mağlup olduk. Maçı belki biz hak etmiştik. Birçok pozisyon da kaçırdık ama olmadı. Çarşamba günü Galatasaray karşısında çok önemli bir takım karşısına çıkacağız. Hem bizim hem de Kastamonu için, hem ben hem de takım arkadaşlarım inşallah Kastamonuspor'u layık bir şekilde sahada mücadelemizi gerçekleştireceğiz. Sonuç ne olursa olsun güzel ve zevkli bir karşılaşma izlettirmek istiyoruz. Galatasaray, Türkiye'nin üst düzey bir takımı, ama biz de kendimize güveniyoruz. Elimizden gelen en iyi mücadeleyi yapacağız, biz takım oyunu oynuyoruz. Takım halinde üzerimize düşen ne görev varsa onu yapmaya çalışıyoruz. Kimin gol atıp gol atmadığı önemli değil, takım halinde kazanmak istiyoruz. Yine takım halinde sahaya çıkıp elimizden geleni yapacağız. Oyun disiplininden kopmadan, oyunu çirkinleştirmeden herkese zevkli bir karşılaştırma izlettirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"GALATASARAY'A GOL ATMAK İSTİYORUM"

Galatasaray'a karşı gol atmak istediğini söyleyen Çetin, "Ama önceliğimiz takım oyunu, takım oyunundan kopmak istemiyoruz. Kompakt bir şekilde oynamak istiyoruz" dedi.

HÜSEYİN: "TÜM TÜRKİYE'YE KENDİMİZİ ALKIŞLATTIRMAK İSTİYORUZ"

Çarşamba günü Galatasaray ile karşılaşacaklarını hatırlatan Kastamonuspor'un orta saha oyuncusu Hüseyin Bak da, şunları kaydetti:

"Galatasaray, Avrupa'da birçok başarısı olan ülkemizin güzide takımlarından bir tanesidir. İnşallah burada Kastamonu halkına, Galatasaray'ı getirerek zaten büyük bir başarıya imza atık, inşallah sahada güzel bir oyunla, oyunu çirkinleştirmeden, futbolun güzelliklerini sunarak Galatasaray ile burada, Fair-play kuralları içerisinde güzel bir müsabaka oynamak istiyoruz. Bunun için futbolcu olarak hepimiz çok heyecanlıyız. Galatasaray'ı burada ağırlamak bizim çok büyük bir onur. Televizyondan izlediğimiz, başarılarını takip ettiğimiz, çoğu arkadaşımızın da taraftarı olduğu takımı Galatasaray karşısında oynamak ayrı bir heyecan takıyor bize. Skor ne olursa olsun tüm Türkiye'ye kendimizi alkışlattırmak istiyoruz. Bu parolayla çıkacağız sahaya."

Kastamonuspor Galatasaray’ı Bekliyor

Kastamonuspor Galatasaray’ı Bekliyor

Kastamonuspor Galatasaray’ı Bekliyor

Kastamonuspor Galatasaray’ı Bekliyor

Kastamonuspor Galatasaray’ı Bekliyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim