• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 16 °C

Kastamonu’da Ormancılık Haftası Kutlaması Başladı

Kastamonu’da Ormancılık Haftası Kutlaması Başladı
21 Mart Dünya Ormancılık Günü etkinlikleri Kastamonu'da çelenk sunumuyla başladı.

21 Mart Dünya Ormancılık Günü etkinlikleri Kastamonu'da çelenk sunumuyla başladı.

Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü, 21 Mart Dünya Ormancılık Günü dolayısıyla Kastamonu Şehit Şerife Bacı ve Atatürk Anıtı'na çelenk koydu.

Kastamonu Orman Bölge Müdürü Hüseyin Dinçer, Kastamonu Üniversitesi Orman Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Erol Akkuzu, Bölge Müdür Yardımcıları İlyas Özdemir, Hasan Er ve Mustafa Güven ile şube müdürleri, işletme müdürleri ve kurum çalışanlarının katılımıyla gerçekleşen çelenk sunumunun ardından Saygı Duruşundu bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Cumhuriyet Meydanındaki törenin ardından Kastamonu Orman Bölge Müdürü Hüseyin Dinçer, beraberindeki heyet ile birlikte Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Vali Günaydın, Kastamonu'ya görev geldiği günden bugüne kadar orman teşkilatının başarılı çalışmalarını taktirle takip ettiğini belirterek, "Gerek çalışma sahalarındaki çalışmalarınız gerekse İlimizle ilgili diğer konularda verdiğiniz katkı bizler için önemli. Burada başarılı çalışmalar yapan orman teşkilatımızın çalışanlarını kutlamak istiyorum. Ülkemizin en zengin orman varlığına sahip vilayetlerinden biriyiz. Alanımız oldukça geniş. Her türlü eksikliğe rağmen arkadaşlarımız görevlerini başarıyla yerine getiriyor ve günün şartlarına uygun bir şekilde hizmet vermek için var güçleriyle çalışıyor. Köylerde, ilçelerde ve İl merkezinde her zaman Orman Teşkilatımızın başarılı çalışmalarını görmekten de büyük bir memnuniyet duyduğumu ifade etmek istiyorum ve ziyaretiniz için teşekkür ediyorum" dedi.

Kastamonu Orman Bölge Müdürü Dinçer ise, Vali Şehmus Günaydın'ın yürüttükleri çalışmalarda gösterdiği desteklerden ötürü teşekkür ederek, çalışmaların bundan sonrada aynı kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.

Ayrıca Kastamonu'da Ağaç Bayramı ve Orman Haftası kapsamında 24 Mart 2016 Perşembe günü saat 14.00'te Ankara Yolu-Doğu Çevre Yolu Kavşağı'nda fidan dikim etkinliği düzenlenecek.

Kastamonu’da Ormancılık Haftası Kutlaması Başladı

Kastamonu’da Ormancılık Haftası Kutlaması Başladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim