• BIST 9871.97
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 25 °C

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş;

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş;
Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından organize edilen "Vakıf Dede" isimli tek kişilik müzikli tiyatro gösterisine...

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından organize edilen "Vakıf Dede" isimli tek kişilik müzikli tiyatro gösterisine katıldı.

Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından okul çağındaki çocuklarda vakıf bilincinin oluşturulması amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında Kastamonu'da sahnelenen "Vakıf Dede" isimli tiyatro gösterisine katıldı. Kastamonu Özel Eğitim Araçları Merkezi'nde, 23 Ağustos İlköğretim Okulu öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen tiyatro gösterisine ayrıca, Vali Şehmus Günaydın, İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu, Vakıflar Bölge Müdürü Yavuz Yücebıyık, 23 Ağustos İlköğretim Okulu müdür ve öğretmenleri ile öğrenciler de katıldı.

Tiyatro gösterisi öncesinde açıklamalarda bulunan Tahsin Babaş, "Geleceğimizin teminatı çocuklarımız her konuda bilinçli olarak yetiştirilmelidir. Özellikle bugün burada işlenen vakıflar konusunda Bölge Müdürlüğümüzün ve Genel Müdürlüğümüzün yaptığı çalışma çok önemli. Geçmişimizi geleceğimize yansıtmamız lazım. Bu da nasıl olacak? Geçmişten gelen tarihi, kültürel, maddi ve manevi mirasımızı gelecek nesillere aktarmakla olacak. Biz bu konuda birtakım çalışmalar yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Kastamonu gerçekten tarih ve maneviyat kokan bir şehir. Her zaman söylediğimiz gibi Kastamonu, Osmanlı Devleti'nin 16 sancağından birisiydi. İlimiz, çok köklü bir geçmişe ve kültür mirasına sahip. Bizim de bu mirası açığa çıkarıp gelecek nesillere aktarmamız lazım. Bunun için hem Vakıflar Genel Müdürlüğümüz hem de Vakıflar Bölge Müdürlüğümüz büyük bir uğraş ve çaba içerisinde. Ben Vakıflar Bölge Müdürü Sayın Yavuz Yücebıyık'a çalışmalarından ötürü bir kez daha teşekkür ediyorum. Kendisi çok büyük bir özveri ile çalışıyor. Sayın Valimizin de bu konuda çok önemli destekleri var. İnşallah hep birlikte bu çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

Tiyatro gösterisinin belli bir bölümünde de sahne alan Babaş, izleyenlerin büyük beğenisini topladı.

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş;

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş;

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş;

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim