• BIST 9852.96
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 19 °C

Kartepe’de Proje Tanıtım Komisyonu Kuruldu

Kartepe’de Proje Tanıtım Komisyonu Kuruldu
Kartepe Belediyesi bünyesinde oluşturulan Proje Tanıtım Komisyonu, Başkan Hüseyin Üzülmez'in 41 vizyon projesiyle tanıtım filmi hazırlayacak.

Kartepe Belediyesi bünyesinde oluşturulan Proje Tanıtım Komisyonu, Başkan Hüseyin Üzülmez'in 41 vizyon projesiyle tanıtım filmi hazırlayacak.

Başkanın çalışmalarını da belediyenin beyin takımı olarak Proje Tanıtım Komisyonu hazırlayacak. Komisyon üyeleri, Başkan Üzülmez'in projelerinin yer aldığı bir tanıtım filmi hazırlıyor.

Proje Tanıtım Komisyonu'nda Başkan Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Levent Atalı ve Başkan Yardımcısı Abdullah Yılmaz başkanlığında Kültür ve Sosyal İşler Koordinatörü Mehmet Akif Polat, Fen İşleri Müdürü Samet Vural, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdür Vekili Deniz Dalgıç, Ar-Ge görevlisi Nurhayat Bozdemir, Kültür Spor Birimi Sorumlusu Hacı Ağdaş, Fen İşleri Proje Etüd Biriminden Yüksek Mimar Esma Altunbaş, Plan ve Proje Müdürlüğü'nden Restorasyon Teknikeri Fatma Kuşçu, Basın Yayın görevlisi Umut Yaşar İnan, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde Peyzaj Mimarı Şenol Aksamaz yer alıyor.

Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in belediyecilik hizmetleri arasında yer alan asfalt, kaldırım, yol gibi çalışmaları ile kültür, sanat, eğitim ve spor alanındaki sosyal belediyecilik faaliyetleri ile seçim taahhütleri arasında yer alan 41 Vizyon projenin durumu, yıllardır çözülmedi denen ve çözüme kavuşturulan işler, Kartepe'ye değer katan hizmetler ve geleceğin Kartepesi için hazırlanan projelerin yer alacağı tanıtım filmi için hazırlıklar başladı. Hazırlanacak video tanıtım filmi ulusal ve uluslararası fuarlar, basın toplantıları, başkanın mahalle gezileri, STK ziyaretlerinde ve siyasi arenada kamuoyu ile paylaşılacak.

Proje Tanıtım Komisyonu'nun çalışmalarını değerlendiren Başkan Üzülmez, "Marka kent olma vizyonu ve turizm pastasından Kartepeli hemşehrilerimizin daha çok paya sahip olması adına ilçemizin reklam ve tanıtımını da diğer hizmetlerimiz kadar önemsiyoruz" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim