• BIST 9760.97
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Kartepe’de Başarı Ödüllendirildi

Kartepe’de Başarı Ödüllendirildi
Kartepe Belediyesi, Bilgi Evi öğrencileri arasında bu yıl ilki düzenlenen kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye giren eserlerin sahipleri ödüllendirildi.

Kartepe Belediyesi, Bilgi Evi öğrencileri arasında bu yıl ilki düzenlenen kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye giren eserlerin sahipleri ödüllendirildi.

Kartepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren bilgi evlerinde eğitim alan öğrenciler arasında düzenlenen "Dürüstlük" konulu kompozisyon ve "Dört Mevsim Kartepe" konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere düzenlenen törenle ödülleri verildi. Kartepeli çocukların ufkunu açmak amacıyla düzenlenen ödüllü kompozisyon ve resim yarışmasına bilgi evi öğrencileri yoğun ilgi göstermişti.

Geçtiğimiz hafta sonu Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde düzenlenen "4 Mevsim Kartepe" konulu resim yarışması ve "Dürüstlük" konulu kompozisyon yarışması ödül töreninde Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Abdullah Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Sami Demirci, sponsor firma Özdilek AVM Müdürü Fatih Şemeret, bilgi evi öğrencileri ve velileri hazır bulundu.

Yarışmada birinci olanlara mont, ikinci olanlara kitap ve 3 kişilik sinema bileti ile üçüncülere de kitap hediye edildi. Resim dalında Salih Gül birinci, Bengisu Kurt ikinci, Yüsra Nur Yalvaç üçüncü olurken kompozisyon yarışmasında Muhammet Çelebi birinci, Beyzanur Aş ikinci, Zehra Özen üçüncü olmuştu.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez adına başarılı öğrencileri tebrik eden Başkan Yardımcısı Abdullah Yılmaz, "Başkanımız Hüseyin Üzülmez, geleceğin teminatı olarak gördüğü çocuklarımızı çok önemsiyor. Onların gelişimine katkı veren ve derslerine katkı sağlayan bilgi evleri yanı sıra eğitim, sağlık ve spor başta olmak üzere pek çok alanda sağladığı hizmetlerle yaşam kalitesini yükseltiyor. Sizlerde başarılı birer öğrenci olarak geleceğin Türkiye'sinde ülkesine ve milletine hayırlı işler yapacak çalışmalarda bulunacağınıza inancımız tamdır. Hepinize başkanım ve şahsım adına başarılar diliyorum" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim