• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C

Karataş: “Bütün Gayemiz Bu Memleketi Daha İleriye Taşıyabilmek”

Karataş: “Bütün Gayemiz Bu Memleketi Daha İleriye Taşıyabilmek”
Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası(FATSO) Başkanı Tayfun Karataş, "Bizim amacımız Fatsa'nın ve çocuklarımızın geleceğini teminat altına alacak bir bölgeyi...

Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası(FATSO) Başkanı Tayfun Karataş, "Bizim amacımız Fatsa'nın ve çocuklarımızın geleceğini teminat altına alacak bir bölgeyi oluşturmaktır" dedi.

FATSO Başkanı Tayfun Karataş konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Herkes "Fatsalıyız, Fatsa'yı çok seviyoruz" diyor. Ne yazık ki tek başına "Fatsa'yı seviyoruz" demek yetmiyor. Önemli olan Fatsa için ne yaptığımız, hangi taşı hangi taşın üzerine koyduğumuzdur. İddia ediyorum, birçok insanımız Fatsa sevgisini mikrofonla sınırlı tutuyor. Sonra da çıkıp "Ben Fatsa'lıyım, Fatsa'yı çok seviyorum" diyor. Ben bunlara "mikrofon Fatsalıları" diyorum. Eğer sen Fatsalıysan ve çok seviyorsan o sevgi için nelerden vazgeçtiğini de ortaya koyman lazım. Biz bu kurumun başında her hangi bir maddi beklentimiz olmadan hizmet vermeye çalışıyoruz. Bütün gayemiz bu memleketi daha ileriye taşıyabilmek. Bizim amacımız Fatsa'nın ve çocuklarımızın geleceğini teminat altına alacak bir bölgeyi oluşturmaktır. O yüzden OSB'yi büyütmeyi hedefliyoruz, o yüzden daha iyi bir fakülte istiyoruz, o yüzden çevre il ve ilçelerle bağlantılarımızın daha iyi olmasını istiyoruz, o yüzden bölgemizin turistik alanda daha iyi noktalara gelmesine çalışıyoruz. Bizim ve çocuklarımızın refah düzeyinin yükselmesini arzu ediyoruz. Bu düşünceleri ortaya koyarken de işin peşini sadece söylemle sınırlı bırakmıyoruz. O yüzden de bölgede yapılacak yatırım ve hizmetlerin ısrarlı takipçisi oluyoruz. Bu kurumların başında görev yaparken acaba nelerden vazgeçiyoruz? Vazgeçerken de Fatsa'ya ne katıyoruz? Önemli olan budur. Fatsa'da yaşayıp, "Ben Fatsa'yı seviyorum" deyip de Fatsa'ya katkı sağlamayanlar da var" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim