• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 16 °C

"Kararımızın arkasındayız"

"Kararımızın arkasındayız"
Galatasaray'ın Fenerbahçe Ülker ile oynanacak final serisi 7. maçına çıkmama kararı sonrası flaş gelişme!

Türkiye Basketbol Ligi’nde Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray Liv Hospital arasında 3-3 eşitlikle devam eden final serisinde, 7. maç öncesi Galatasaray Liv Hospital’in maça çıkmama kararı alması kamuoyunda eleştirilere ve tartışmalara sebep olmuştu.

Galatasaray’ın aldığı bu karar sonrası, Fenerbahçe’nin de sert bir yanıt vermesiyle birlikte gözler TBF’ye çevrilmişti. Bugün Federasyon’dan da yazılı bir açıklama geldi. TBF açıklamasının sonunda, maça çıkılmasını önererek, “Son sözü basketbolcular ve teknik kadrolar sahada vermelidir” ifadelerini kullandı.

TBF’nin bu açıklaması sonrası acilen olağanüstü bir toplantı gerçekleştiren Ünal Aysal başkanlığındaki Galatasaray Spor Kulübü yönetimi, dün yaptıkları açıklamanın arkasında durduklarını tekrardan yineledi. Taraftarın tepkisinden çekinildiği ve yönetimin bu şekilde bir karar aldığı bildirildi.

Galatasaray’ın resmi internet sitesindeki açıklması şöyle;
“Galatasaray Spor Kulübü’nün dün yaptığı tarihi açıklamanın sadece bir güne özel ve bir maçla ilgili tavır olmadığını herkesin bilmesini istiyoruz. Kararlarımızın arkasındayız.

Türkiye’de her alanda sporun öncüsü olan Galatasaray, sporda adaletli ve ahlaklı bir düzenin kurulması için üzerine düşeni yapmaya devam edecektir. 17 Haziran açıklamamızda yer alan, Erkek ve Kadın Basketbol takımlarımızın önümüzdeki sezon lig yarışından çekilmesi seçeneği dahil başka adımların ilgili kurullarımızda değerlendirileceği hususu da; bu bağlamda ciddi bir uyarı olarak alınmalıdır.

Galatasaray Spor Kulübü’nün bu şubelerimizi kapatmak ve küçültmek gibi bir düşüncesi asla olmamıştır ve olmayacaktır. Bütün mücadelemiz, Türk sporunun ona zarar verenlerden arınması içindir. Ahlaklı ve adaletli bir spor düzeninde, Galatasaray Erkek ve Kadın Basketbol takımları da, her branştaki sporcularımız da Türkiye’ye yeni ve onurlu zaferler armağan edecektir.
Galatasaray Spor Kulübü”

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim