• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 24 °C

Karapürçek Büyükşehir’le Beraber Büyüyor

Karapürçek Büyükşehir’le Beraber Büyüyor
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karapürçek Muhtarlar Derneği Başkanı Beytullah Şafak ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karapürçek Muhtarlar Derneği Başkanı Beytullah Şafak ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

Karapürçek'te yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren Beytullah Şafak, "Karapürçek için her zaman daha iyisini düşünüyorsunuz. Geçtiğimiz günlerde SASKİ Genel Müdürümüz Rüstem Keleş'i de ziyaret ettik. İçmesuyu arıtma tesisi konusunda yapılacak çalışmalardan bahsettiler. Çok memnun kaldık. Yaptığınız ve yapacak olduğunuz çalışmalar için teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

KARAPÜRÇEK GRUP YOLLARINA ASFALT MÜJDESİ

Karapürçek Muhtarlar Derneği Başkanı Beytullah Şafak ve beraberindeki heyeti makamında ağırlayan Başkan Toçoğlu toplantıda yaptığı açıklamada, "Karapürçek'in içmesuyunu garanti altına alacak içmesuyu arıtma tesisi projesinde düğmeye bastık. Asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte ilçemizin grup yollarını da asfaltlayacağız. Karapürçek Büyükşehir'le büyümeye ve gelişmeye aynı şekilde devam edecek" dedi.

KARAPÜRÇEK'E GÜÇLÜ HİZMETLER

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Zeki Toçoğlu, "Şehrimizin tamamına yaydığımız altyapı, kanalizasyon ve içmesuyu yatırımlarımız 16 ilçemizin tamamında sürdürülüyor. Karapürçek için de bu alanlarda ciddi bir hazırlığımız söz konusu. İnşallah Kanlıçay bölgesinde yaşanan su sorununa kesin çözüm getirecek içmesuyu arıtma tesisi projesini hayata geçireceğiz. Karapürçekli hemşerilerimizin şüpheleri olmasın; Karapürçek de Büyükşehir'le büyümeye ve gelişmeye aynı şekilde devam edecek. Biz göreve geldiğimizden bu yana şehrimizin altyapı, kanalizasyon ve içmesuyu konusunda yaşadığı sıkıntılara kesin çözümler getirecek projeleri hayata geçirdik. Hamdolsun bugüne gelene kadar da önemli işler yaptık. Önümüzdeki asfalt sezonunda da grup yollarını asfaltlayacağız. Kapsamlı bir asfalt çalışması gerçekleştireceğiz. Geçtiğimiz dönemde yaşanan sel felaketinin izlerini Karapürçek'te beraberce sildik. Çalışmalarımızı beraberce hayata geçirmeyi sürdüreceğiz"dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim