• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Karaköprü Belediyespor, Elbistanspor’u 7 - 0 Mağlup Etti

Karaköprü Belediyespor, Elbistanspor’u 7 - 0 Mağlup Etti
Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2. Grupta şampiyonluğun en güçlü adayı Karaköprü Belediyespor, kendi sahasında konuk ettiği Elbistanspor'u...

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2. Grupta şampiyonluğun en güçlü adayı Karaköprü Belediyespor, kendi sahasında konuk ettiği Elbistanspor'u 7-0 gibi farklı bir skorla yendi.

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Ligi 2. Grupta mücadele eden Karaköprü Belediyespor kendi sahasında konuk ettiği Elbistanspor'u7-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek bu sezon ligin en farklı galibiyetini elde etti. Kırmızı siyahlı ekibe galibiyeti getiren goller, İbrahim Ülüm (3) Necati Karadağ (2) Semih Ekmen'den(2) geldi. Faruk Çelik Spor Kompleksinde oynanan maça ev sahibi Karaköprü Belediyespor iyi başladı. Maçın ilk yarım saatinde gol bulamayan Kırmızı Siyahlı ekip, ilk golü dakika 35. dakikada Necati'nin kafa vuruşuyla buldu. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca Karaköprü Belediyespor soyunma odasına 1-0 üstünlükle gitti. Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan ev sahibi Karaköprü Belediyespor dakika 48'de Necati ile farkı ikiye çıkaran golü attı. Necati'nin golünden 7 dakika sonra İbrahim Ülüm skoru 3-0'a getirdi. Bu golden sonra konuk Elbistanspor tamamen oyundan düştü. Dakika 78'de Kaptan İbrahim Ülüm farkı 4'e çıkaran golü attı. Maçın son bölümünde Semih Ekmen 87. ve 89. dakikalarda attığı gollerle skoru 6-0'a taşıdı. Dakika 90'da kaptan İbrahim Ülüm maçın skorunu tayin eden golü attı. 7-0 Karaköprü Belediyespor aldığı farklı galibiyetle puanını 25'e çıkararak bir maç eksiği ile lider Elaziz Belediyespor'un 2 puan gerisinde 3. sırada yer aldı. Maç sonrası sevincini dile getiren İbrahim Ülüm, "Geçen hafta kötü bir mağlubiyet yaşamıştık, Özellikle bu maç bizim için çok önemliydi. Çünkü bizler liderliğe oynuyoruz, şampiyonluğa oynuyoruz. Gelen taraftarlara, bizleri destekleyenlere teşekkür ederiz, bizleri yalnız bırakmadılar. İnşallah eksikliklerimizi tamamlayıp ligi şampiyon olarak bitiririz" dedi.

Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Ömer Göçebeler ise, "Kışı yaşıyoruz ama bahar havası vardı. Takımımız bizlere bahar havasını yaşattı, içimizi ısıttı. Güzel bir sonuç oldu. İnşallah bundan sonraki maçlarımızda da böyle sonuçlar alırız, şampiyonluğu göğüsleriz. Ben şimdiden arkadaşları kutluyorum. İnşallah kazasız, belasız bir lig geçiririz" şeklinde konuştu.

Karaköprü Belediyespor, Elbistanspor’u 7 - 0 Mağlup Etti

Karaköprü Belediyespor, Elbistanspor’u 7 - 0 Mağlup Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim