• BIST 9889.6
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Karaali Mahallesi Abdullah Issı Çok Amaçlı Spor Sahası Hizmete Açıldı

Karaali Mahallesi Abdullah Issı Çok Amaçlı Spor Sahası Hizmete Açıldı
Konya'nın Beyşehir ilçesinin merkez ve dış mahallelerinde açılışı yapılarak hizmet vermeye başlayan çok amaçlı spor sahalarına bir yenisi daha eklendi.

Konya'nın Beyşehir ilçesinin merkez ve dış mahallelerinde açılışı yapılarak hizmet vermeye başlayan çok amaçlı spor sahalarına bir yenisi daha eklendi.

Beyşehir'e bağlı Karaali Mahallesi'nde Beyşehir Belediyesi tarafından yaptırılan çok amaçlı spor sahası düzenlenen törenle hizmete açıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın verdiği destekle Beyşehir'e bağlı merkez ve dış mahallelerde pek çok sportif yatırımı hayata geçiren Beyşehir Belediyesi, Karaali Mahallesi'nde de çok amaçlı bir spor sahasının yapımını tamamlayarak gençlerin ve mahalle sakinlerinin hizmetine sundu. Karaali İlkokulu yanına yaptırılan çok amaçlı sahaya bir süre önce geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden AK Parti Beyşehir Gençlik Kolları yönetim kurulu üyesi Abdullah Issı'nın ismi verildi. Törene, Hüyük Kaymakamı ve Beyşehir Kaymakam Vekili Bayram Türker, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mehmet Bayındır, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, belediye meclis üyeleri, Karaali Mahallesi Muhtarı Edip Pehlivan, mahalle sakinleri ve öğrenciler katıldı. Törende konuşan Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Karaali Mahallesi'nin sık sık gelmeye özen gösterdikleri bir yerleşim merkezi olduğunu vurgulayarak, "Bugün gelme amacımız ise farklı, hem sizlerle bir araya gelip hasbihal yapmak, ardından çocuklarımızın en çok isteklerinden bir tanesi olan tamamlanan çok amaçlı spor sahasının açılışını yapmak. Bunun için buradayız" dedi.

Özaltun, Karaali Mahallesi'nde yaşayan çocukların spor sahası isteğini yerine getirdiklerini belirterek, mahalle sakinlerinden gelen düğün salonu talebini de geri çevirmeyerek, yılsonuna kadar bunun da tamamlanması için gayret göstereceklerini söyledi. Özaltun, "Biz düğün salonumuzu yapacağız, çocuklarımızı, büyüklerimizi, hemşerilerimizi memnun etmeye özen göstereceğiz. Muhtarlarımızla, halkımızla konuşarak istişare ederek bir hizmetin nereye yapılacağına da hep beraber karar vereceğiz. Benim istediğim değil, toplumun istediği olacak" diye konuştu.

Özaltun, Karaali Mahallesi'nde ilk kez hayata geçirdikleri bir uygulamadan da söz ederken, geçtiğimiz günlerde bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden AK Parti Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Issı'nın isminin yaşatılması için yapımı tamamlanan çok amaçlı spor salonuna adını verdiklerini de belirterek, "Beyşehir'in değerlerini, Beyşehir'in gençliğini yansıtan isimleri görmeye devam edeceğiz. Bundan sonra farklı mahallelerimizde de farklı isimlerle inşallah çalışmalarımız devam edecek" şeklinde konuştu. Özaltun, Karaali Mahallesi'nde yapımı tamamlanan konferans salonunu da eksiklerinin tamamlanmasının ardından açılışını gerçekleştireceklerini söyledi.

Beyşehir Kaymakam Vekili Bayram Türker de Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun'a hizmete açılan tesis nedeniyle teşekkür etti. Konuşmaların ardından Abdullah Issı Çok Amaçlı Spor Sahası kesilen kurdelenin ardından hizmete açıldı. Kaymakam Türker ve Başkan Özaltun ile protokol, açılışın ardından sahayı incelerken, önce basketbol potasına, ardından kaleye top atışı gerçekleştirdi. Program, spor tesisi önünde toplu olarak çektirilen hatıra fotoğrafının ardından son buldu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim