• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 12 °C

Kamu Hastaneler Birliği Tarafından Projeler Ödüllendirildi

Kamu Hastaneler Birliği Tarafından Projeler Ödüllendirildi
Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği tarafından VI. Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresinde sunulan 13 proje ve 5 posteri hazırlayan...

Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği tarafından VI. Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresinde sunulan 13 proje ve 5 posteri hazırlayan kişilere teşekkür belgesi verildi.

Adıyaman Sağlık Müdürlüğü Salonu'nda gerçekleştirilen törende projelerin fikir babası olan personele teşekkür belgesi verildi. Kamu Hastanesi Birliği Genel Sekreter Uzm.Dr. Erdoğan Öz, İdari Hizmetler Başkanı Dr. Hüseyin Şen, Mali Hizmetler Başkanı İbrahim Halil Kaya tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.

Tören Ankara yaşanan menfur terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimizin anısına 1 dakikalık saygı duruşunda bulunularak başladı.

Törende konuşan Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Erdoğan Öz VI. Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresine Türkiye'nin en çok proje sunan ili olduklarını belirterek, 2015 yılının değerlendirmesinde bulundu.

Erdoğan Öz, Kamu Hastaneler Birliğinin tıbbı, idari ve mali hizmetlerinden bahsederek, ilçelerde sağlık alanında ki gelişmeleri anlattı.

Öz, Adıyaman'dan diğer illere sevk oranının düştüğünü, branş doktorlarının nöbet tutması ve acillerin birleştirilmesi ile sağlıkta ki hizmet kalitesinin artmasına vurgu yaptı.

Konuşma sonrasında proje hazırlayan ve ödül alan kişilere teşekkür belgesi verildi.

Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği VI. Uluslararası Sağlıkta Performans ve Kalite Kongresinde, Bir Kitap Bin Gülücük, İki Fidanımızı Birlikte Büyütelim, Her Çocuk Özeldir, Renkli Gebe Kartları, Poliklinik Danışmanlığı, Kalite Eğitimleri ile Sağlıklı Kalkınmaya ilk Adım, Minik Ellerle temiz ve Sağlıklı Topluma, Yatan Hasta Bilgilendirme Filmi, Gebe Bilgilendirme Hattı, Kardiyo-Dental, Sağlığınıza Misafir Olduk projelerin sunumunu yapıldı. Kongrede en iyi araştırma ve bilimsel yayında ikincilik ödülünü Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli Levent Sonğur kazandı.

Kamu Hastaneler Birliği Tarafından Projeler Ödüllendirildi

Kamu Hastaneler Birliği Tarafından Projeler Ödüllendirildi

Kamu Hastaneler Birliği Tarafından Projeler Ödüllendirildi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim