• BIST 9753.94
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Kamalak: Gençlerimiz huzuru içkide, bonzaide, kumarda arıyor

Kamalak: Gençlerimiz huzuru içkide, bonzaide, kumarda arıyor
Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, gençlerin huzuru içkide, sigarada, eroinde, esrarda, bonzaide, kumarda aradığını söyledi.

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, gençlerin huzuru içkide, sigarada, eroinde, esrarda, bonzaide, kumarda aradığını söyledi. Kamalak, "Gençliğimiz elden gittikten sonra sisteminiz başkanlık sistemi olsa ne olur, parlamenter sistem olsa ne olur." dedi.

Kamalak, partisinin genel merkezinde gündeme ilişkin basın toplantısı düzenledi. Hemen her gün şehit haberi geldiğini hatırlatan Kamalak, şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı dileyerek sözlerine başladı. Kamalak, yapılan araştırmalara göre ilköğretim öğrencileri arasında alkol kullanım oranının yüzde 72, uyuşturucu kullanım oranı yüzde 28'e çıktığını söyledi. Gençler arasında uyuşturucu kullanım oranının son 10 yılda yüzde 500'den fazla arttığını kaydeden Kamalak, "Son 10 yılda fuhuş olayları yüzde 790, çocuklara yönelik cinsel istismar olayları yüzde 434, cinsel taciz olayları yüzde 449 artmıştır." diye konuştu.

"Adeta toprak ayağımızın altından kaymaktadır" diyen Kamalak, şunları ekledi: "Ama en az bunun kadar hatta bundan daha tehlikelisi gençliğimiz, geleceğimiz, yavrularımızdır. Çocuklarımız elimizden kaymaktadır. Gençlerimiz huzuru içkide, sigarada, eroinde, esrarda, bonzaide, kumarda aramaktadır. Ama bu tabloya çözüm bulması gerekenler, çare üretmesi icap edenler maalesef suni gündemlerle havanda su dövmektedirler."

İktidar ve ana muhalefet partilerinin birbirleriyle polemik yarışı içinde olduğunu ifade eden Saadet Partisi lideri Kamalak, şunları kaydetti: "Gençliğimiz elden gittikten sonra sisteminiz başkanlık sistemi olsa ne olur, parlamenter sistem olsa ne olur. Yavrularımız, uyuşturucu ve kumar batağına saplandıktan sonra sisteminiz başkanlık sistemi olsa ne olur, parlamenter sistem olsa ne olur. Gençliğinize dokunamadıktan sonra, Parlamento'da milletvekillerine dokunsanız ne olur dokunmasanız ne olur."Cihan

Kamalak: Gençlerimiz huzuru içkide, bonzaide, kumarda arıyor

Kamalak: Gençlerimiz huzuru içkide, bonzaide, kumarda arıyor

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim