• BIST 10247.75
  • Altın 2393.909
  • Dolar 32.2484
  • Euro 34.6675
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 20 °C

Kahta’da Kemal Kılıçdaroğlu’na Suç Duyurusu

Kahta’da Kemal Kılıçdaroğlu’na Suç Duyurusu
Adıyaman'ın Kahta ilçesinde AK Parti Kahta İlçe Teşkilatı üyeleri ve vatandaşlar CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde AK Parti Kahta İlçe Teşkilatı üyeleri ve vatandaşlar CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

AK Partili üyeler ve bir grup vatandaş CHP Genel Başkanının CHP kongresinde, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına hakaret ettiği iddiasıyla Kahta İlçe Adliyesine giderek suç duyurusunda bulundu.

Yapılan suç duyurusuna Kahta İlçe Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak'ta Kahta Adliyesine gelerek destek verdi.

AK Parti Kahta İlçe Teşkilatı ve bir grup vatandaş suç duyurusu öncesi bir basın açıklaması düzenledi. Düzenlenen basın açıklamasını Kahta İlçe Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak ve AK Parti Kahta İlçe Başkanı Engin Akel okudu.

Düzenlenen basın açıklamasın AK Parti Kahta İlçe Teşkilat Başkanı Engin Akel, "Cumhuriyet Partisinin kongresinde, Cumhuriyet Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanımız ismi zikredilerek, diktatör denilerek hakaret etmiştir. Bizler burada bir grup duyarlı vatandaş, Recep Tayip Erdoğan sevdalısı, Kahta sevdalısı, Türkiye sevdalısı, birer Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak Kemal Kılıçdaroğlu hakkın suç duyurusunda bulunmaya geldik. Çünkü Kılıçdaroğlu, Recep Tayip Erdoğan'a "diktatör" demiştir. Biz buradan kendisine hatırlatmak isteriz. Diktatörlükle yönetilen bir ülkede Kemal Kılıçdaroğlu acaba Mecliste yer alabilir miydi? Yine en temek anayasa hakkımızı kullanarak özgür irademizle bizler Recep Tayip Erdoğan için seçimlerde oy kullandık. Tayip Erdoğan için diktatör denilmiş olmasını kınıyoruz. Bu özgür irademize yapılan bir hakarettir. Milletin oyuyla seçilmiş Cumhurbaşkanına yapılmış olan hakaret aslında milletin kendisine yapılmıştır. Bundan dolayı da söz konusu şahıs hakkında suç duyurusunda bulunmaya geldik. Bunu kendi özgür irademizle gerçekleştiriyoruz" dedi.

Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak ise konuşmasında, "Eğer Cumhurbaşkanımız diktatör olsaydı Kılıçdaroğlu bu cümleleri kullanabilir miydi? Recep Tayip Erdoğan Mecliste seçilmiş, Başbakanlık yapmış ve halkın yüzde 52 desteğiyle Cumhurbaşkanı seçilmiş. Diktatör olmuş olsaydı bunlar olamazdı. Halkın iradesiyle yüzde 52 oy alıp Cumhurbaşkanı olamazdı. Kendi milletinin onurunu, şerefini yükseltmek için, Türkiye'yi Dünya ekonomisinin 5 ekonomisi arasına katmak için geceli gündüzlü bir çalışma gayretine girmiştir. Ama ne yazık ki sadece Kılıçdaroğlu değil muhalefetteki bütün partiler ne yapmaya çalışıyor. Türkiye tekrardan IMF'in kölesi yapıp bu insanların ekonomik sıkıntılar yaşamasını istiyorlar. Ama bu millet eski günlerine dönmeyecektir. O sıkıntılı günleri tekrardan yaşamayacaktır. Biz Kılıçdaroğlu'nun bu söylemlerini kendisine aynen olduğu gibi iade ediyoruz. Çok terbiyesizce bir şey. Eğer diktatör olmuş olsaydı acaba Kılıçdaroğlu o kürsüde olmuş olabilir miydi? Acaba kürsüde olsa dahi bunları söyleyebilir miydi? Çirkin ve yakışık olmayan sözler kullanmıştır. Bizler bir vatandaş olarak biz bu söylemleri kendilerine iade ediyoruz. Kendilerinden şikayetçi olacağız" ifadelerini kullandı.

Kahta’da Kemal Kılıçdaroğlu’na Suç Duyurusu

Kahta’da Kemal Kılıçdaroğlu’na Suç Duyurusu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim