• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Kahta İlçesinde KOSGEB Projeleri Tanıtıldı

Kahta İlçesinde KOSGEB Projeleri Tanıtıldı
Adıyaman'ın Kahta ilçesinde KOSGEB İl Müdürlüğü ile Kahta Kaymakamlığı tarafından organize edilen program ile girişimci ve imalatçı firmalara yönelik...

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde KOSGEB İl Müdürlüğü ile Kahta Kaymakamlığı tarafından organize edilen program ile girişimci ve imalatçı firmalara yönelik KOBİ Gelişim Destek Programı'nın(KOBİGEL) tanıtımı yapıldı.

Kahta Kültür Merkezinin Konferans Salonunda gerçekleşen KOBİGEL programının tanıtım toplantısına, KOSGEB Adıyaman İl Müdürü Şükrü Mısıroğlu, Akıncılar Belediye Başkanı İsmet Çetinkaya, Kahta Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Güneş, Halk Eğitim Müdürü Ramazan Güllü, Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Sekreteri Mehmet Çatan, Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Veysel Yelboğa, Kahta OSB Temsilcisi ve girişimci adayları katıldı.

İstiklal Marşının okunması ile başlayan program KOSGEB Adıyaman İl Müdürlüğün hazırlamış olduğu sunum ile devam etti. Programın sunumunu KOSGEB Adıyaman İl Müdürü Şükrü Mısıroğlu yaptı.

KOSGEB Adıyaman İl Müdürü, Şükrü Mısıroğlu"Girişimcilik eğitimi tamamladıktan sonra kendi işini kurmak isteyen girişimciler iş planlarını KOSGEB'e sunmaları gerekiyor. Bu iş planlarının kabul edilmesi halinde girişimciye 100 bin TL'lik bir kredi verilmekte. Bunun 50 bin TL'si hibedir. Geriye kalan 50 bin TL'yi 30 aydan sonra 8 ay taksit şeklinde faizsiz bir şekilde ödeme imkanı bulacaktır. Bu kredi imkanından girişimcilerimizin faydalanmasını tavsiye ederim.

Adıyaman'ın Gaziantep ve kayseri illeri gibi sanayisi gelişmiş bir şehir değildir. Adıyaman'ın ekonomisi ağırlıklı olarak tarıma dayalıdır. Adıyaman'da sanayinin gelişmesi adına girişimcilerimize destek oluyoruz. Türkiye'de sıralamada ilk aşamada ilk 10'a giremesek de ilk 40 içerisinde yerimizi almalıyız. Bunun için çok çalışmalıyız. Eğer siz kuracağınız işletmenin yapısını, hukuki metnini, alt yapısını çok iyi tesis edebilirsiniz. Başına da profesyonel bir idareci atayabilirsiniz. Profesyonel bir şekilde hayatını idame edebilir. Kahtalı işletmelerimizi iş birliği, güç birliği destek programına katılmaya iş birliği, güç birliği destek kullanarak işlerini, geliştirmeye büyütmeye davet ediyorum" dedi.

Program Şükrü Mısıroğlu'nun KOSGEB'e başvuruların nasıl yapıldığı, hangi aşamalardan geçtiği ve kabul kısmı anlatması ile sona erdi.

Kahta İlçesinde KOSGEB Projeleri Tanıtıldı

Kahta İlçesinde KOSGEB Projeleri Tanıtıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim