• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C

Kadınlara Yardım İçin El Birliği Yapıyorlar

Kadınlara Yardım İçin El Birliği Yapıyorlar
Yakutiye Kent Konseyi Kadın Meclisi ile ATAKSAN el birliği içerisinde kadınlar ile ilgili bir dizi etkinlik yapacaklar.

Yakutiye Kent Konseyi Kadın Meclisi ile ATAKSAN el birliği içerisinde kadınlar ile ilgili bir dizi etkinlik yapacaklar. Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında bu hafta sürecinde sağlık eğitimi ağırlıklı eğitim programları düzenlenecek. 8-12 Mart tarihleri arasında düzenlenecek etkinlikler kadınların bulunduğu noktalarda yapılacak.

Yakutiye Kent Konseyi Kadın Meclisi ile Atatürk Üniversitesi Atatürk Üniversitesi Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi bu yıl kadınlar günü çerçevesinde hafta boyunca etkinlik düzenliyor. Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında ilk önce Yakutiye Belediyesi ile Atatürk Üniversitesi Kadın Sorunları Araştırma Merkezi tarafından işbirliğiyle gerçekleştirilen Anne Üniversitesine etkinlik yapıldı. Ardından Yakutiye Belediyesi Kadın Eğitim Spor Merkezinde ayrı bir etkinlik gerçekleştirdiler. Bugünde Dumlu İlkokulunda, kadın sağlığı, kanser ve erken tanı konusunda eğitim programı düzenlendi.

Yakutiye Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Yrd. Doç. Dr. Seher Ergüney ve ATAKSAN Müdürü Prof. Dr. Ayda Çelebioğlu, kitlesel etkinlikler yerine bu yıl kadınlarla kendi ortamlarında etkinliğin daha yararlı olacağı noktasından hareketle planlama yaptıklarını belirttiler. Ergüney ve Çelebioğlu, "Kitlesel kutlama programları yerine kadınlarla kendi ortamlarında buluşma kararı aldık. Bu kapsamda ilk olarak Anne Üniversitesinin ikinci dönem katılımcıları ile bir araya geldik. Yakutiye Belediyesi Kadın Spor Eğitim Merkezinde etkinlik gerçekleştirdik. Bugün Dumlu'da hanımlara Meme Kanserinden korunma ve kendi kendine meme muayenesini anlattık. Önümüzdeki hafta Yakutiye Kadın Meclisinin belirlemiş olduğu noktalarda ATAKSAM öğretim üyeleri tarafından kadınlara yönelik eğitimlerimiz olacak. Doç.Dr.Elanur Yılmaz Karabulutlu, Yrd.Doç.Dr.Hava Özkan, Doç. Dr. Ayşe Okanlı, Atatürk Üniversitesi Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Yakutiye Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak daha yaşanası bir dünya ümidiyle tüm kadınların kadınlar gününü kutluyoruz" dediler.

Kadınlara Yardım İçin El Birliği Yapıyorlar

Kadınlara Yardım İçin El Birliği Yapıyorlar

Kadınlara Yardım İçin El Birliği Yapıyorlar

Kadınlara Yardım İçin El Birliği Yapıyorlar

Kadınlara Yardım İçin El Birliği Yapıyorlar

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim