• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Kadınlar Voleybol Ligi Şampiyonu Ankara'da belli olacak

Kadınlar Voleybol Ligi Şampiyonu Ankara'da belli olacak
Ankara Başkent Voleybol Salonu'nda 28-29-30 Nisan tarihlerinde oynanacak Bayanlar Voleybol 1'inci Lig Final Etabı 2'nci Turnuva öncesi basın toplantısı düzenlendi.

Ankara Başkent Voleybol Salonu'nda 28-29-30 Nisan tarihlerinde oynanacak Bayanlar Voleybol 1'inci Lig Final Etabı 2'nci Turnuva öncesi basın toplantısı düzenlendi.

Toplantıya, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkan Vekili Mehmet Akif Üstündağ, Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı kaptanı Neslihan Demir Güler, Fenerbahçe Grundig Voleybol Takımı Kaptanı Eda Erdem Dündar, Galatasaray Daikin Voleybol Takımı Kaptanı Nihan Güneyligil ve Vakıfbank Voleybol Takımı Kaptanı Gözde Kırdar katıldı.

Bayanlar Voleybol 1. Ligi 2015 - 2016 sezonunun şampiyonunun belli olacağı Ankara etabı öncesi takım kaptanları şampiyonluk için konuştu. Kaptanlar basın mensuplarının sorularını cevapladı.

İlk etabı İzmir'de gerçekleştirilen turnuvada şampiyonun belli olacağı 2. Etap ise Ankara'da yapılacak. Ankara Başkent Voleybol Salonu'nda düzenlenen basın toplantısında ilk olarak söz alan Türkiye Voleybol Federasyonu Başkan Vekili Mehmet Akif Üstündağ, yarın başlayacak olan turnuvanın Türk spor camiasına hayır olması temennisinde bulunarak centilmence, fair play çerçevesinde maçlar oynanmasını dileğini belirtti.

Üstündağ, turnuvanın İzmir ayağında Fenerbahçe-Galatasaray müsabakasında yaşanan tribün olaylarının tekrar olmaması için gereken önlemlerin alındığını vurgulayan Üstündağ, "Ankara Emniyeti çok ciddi tedbirler aldı. İzmir'de yaşanan olaydan sonra burada emniyet yetkililerimizle güvenlik toplantısı gerçekleştirildi. Dışarıda ve içerideki güvenlik önlemlerinin alınması açısında bir müsabakanın yeri değiştirildi. Sizlerde bu konu hakkında çok ciddi tedbirler alındığını biliyorsunuz." dedi.

KAPTANLARDAN FAİR PLAY VE CENTİLMENLİK ÇAĞRISI

Üstündağ'ın arıdan turnuvada mücadele edecek takımların kaptanları söz aldı. İlk olarak konuşan Eczacıbaşı VitrA Takım Kaptanı Neslihan Demir Güler, uzun bir maratonun ardından finaller için Ankara'da olduklarını belirterek, "Her takım için kazasız belasız geçmesini diliyorum. Ankara seyircisi çok güzel mücadeleler izleyecektir. Ankaralıların tuttukları takımı yalnız bırakmayacaklarını düşünüyorum." dedi.

Kaptan Neslihan Demir Güler, Ankara'nın kendileri için ayrı bir yerinin de olduğunu belirterek, "Uzun yıllardır burada oynuyoruz. Burada üzüldük, burada sevindik. Kazansak da, kaybetsek de bu salonun bizim için her zaman ayrı bir yeri olacak. Umarım kazasız, belasız, fair play çerçevesinde ve hak edenin kazandığı bir turnuva olur. Herkese başarılar dilerim." diye konuştu.

Fenerbahçe Grundig Takım Kaptanı Eda Erdem Dündar ise uzun bir maraton sonrası Ankara'da şampiyonun belli olacağını, Ankara seyircisinin güzel bir üç gün geçireceğini belirterek, "Uzun ve zorlu bir lig etabının ardından sona geldik. Ankara'da şampiyon belli olacak. Güzel bir 3 gün geçireceğimize inanıyorum. Tüm arkadaşlarıma ve takımlara başarılar diliyorum." diye konuştu.

Galatasaray Daikin Takım Kaptanı Nihan Güneyligil de artık yolun sonuna geldiklerini ve sezonu iyi bitirmek istediklerinin altını çizerek, "Bugüne kadar gayet güzel geldik. Buradaki üç gün içerisinde bütün maçlar fair play çerçevesinde adaletli ve hakkaniyetli bir şekilde son bulacaktır. Hak edenin kazanacağı güzel voleybol izlettireceğimiz üç gün olacak. Sakatlıksız bir turnuva olmasını temenni ediyorum. Herkese başarılar dilerim." ifadelerini kullandı.

Vakıfbank Takım Kaptanı Gözde Kırdar da, bu son oyunu oynamayı çok sevdiğini, sağlıklı bir turnuva dileğiyle, kendilerinin mutlu sona ulaşmaları temennisinde bulundu. Kaptanı Gözde Kırdar, "Çok uzun bir aradan sonra bu salona dönmek çok güzel. Bu salonda voleybol oynamayı gerçekten çok seviyorum. Burada birçok iyi ve kötü anım mevcut. Herkese sağlıklı ve sakatlıksız bir turnuva diliyorum. Umarım mutlu sona ulaşan ekip biz oluruz." dedi.

FENERBAHÇE VE GALATASARAY KAPTANLARININ TARAFTARDAN RİCASI

Öte yandan Fenerbahçe ve Galatasaray kaptanları İzmir'de yaşanan olumsuz görüntülerin bir daha yaşanmaması çağrısında bulundu. Fenerbahçe Grundig Takım Kaptanı Eda Erdem Dündar, Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin Türkiye'nin en büyük derbisi olduğunu kaydederek, "Zaman zaman taraftarlar arasında taşkınlıkların olabiliyor. Sahaya atılan maddeler ve oyunun durması bizi olumsuz etkiliyor. Ben inanıyorum ki yarın oynanacak maçta hem federasyon hem de taraftarlar daha dikkatli olacaktır." dedi.

Derbi maçlarından sporcuların heyecanın daha başka olduğunu sıradan bir maçtan daha öte olduğunu dile getiren Galatasaray Daikin Takım Kaptanı Nihan Güneyligil de, geçen yıl oynanan maçın çok güzel atmosferde geçtiğini umudunun yarın oynanacak maçın da güzel geçmesi yönünde olduğunu söyledi.

Cihan

Kadınlar Voleybol Ligi Şampiyonu Ankara'da belli olacak

Kadınlar Voleybol Ligi Şampiyonu Ankara'da belli olacak

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim